Pátek, 29 března, 2024
Home Nezařazené ALCATEL ONETOUCH – chytré telefony řady PIXI 3

ALCATEL ONETOUCH – chytré telefony řady PIXI 3

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
ALCATEL ONETOUCH PIXI 3

ALCATEL ONETOUCH, jedna z nejrychleji rostoucích značek chytrých telefonů na světě, představila třetí generaci svých telefonů řady PIXI, která nabízí konektivitu do 3G/4G sítí a podporuje řadu nejoblíbenějších operačních systémů. Mobilní telefony řady PXI 3 budou nabízeny v několika provedeních, od modelu s displejem velikosti 3.5 palce, který se snadno vejde do kapsy, až po modely s větším 5 palcovým displejem. PIXI 3 je také vůbec prvním telefonem této řady, který nabízí jak 3G tak 4G LTE konektivitu a podporuje řadu různých operačních systémů. Navíc modely řady PIXI 3 vynikají cenovou dostupností, přístupností a řadou možností přizpůsobení. To vše v jednom telefonu.

Podpora platforem Firefox, Android i Windows

„S hrdostí představujeme novou řadu produktů PIXI 3 se špičkovým výkonem a podporou několika různých platforem,“ říká Dan Dery, marketingový ředitel ALCATEL ONTOUCH. „Snažíme se našim zákazníkům nabízet snadnost používání, přístupnost a cenovou dostupnost a řada PIXI 3 právě toto vše nabízí“

Přístup k mobilnímu internetu pro každého

Prvním oznámením, které značka ALCATEL ONETOUCH na veletrhu CES učinila, je spuštění nové řady cenově dostupných chytrých mobilních telefonů řady PIXI 3, které jsou nabízeny s obrazovkou o velikosti 3.5 palce, díky čemuž se pohodlně vejde do kapsy, až po větší 5 palcovou obrazovku. Přístroje řady PIXI 3 s velikostí displeje 4, 4.5 a 5 palců podporují jak technologii 3G, tak 4G LTE. Přístroj řady PIXI 3 s velikostí displeje 3.5 palce pak podporuje jen technologii 3G. Nová řada telefonů PIXI 3 vyniká snadným ovládáním a možností nastavení a je vybavena těmi nejžádanějšími a nejoblíbenějšími aplikacemi.

Přizpůsobitelné a s předinstalovanými aplikacemi

Uživatelé si mohou svůj telefon přizpůsobit díky širokému výběru z 9 nejoblíbenějších barev: vulkánově černá, bílá, jantarově oranžová, tango červená, neonově růžová, laserově žlutá, svěží zelená, ostře modrá a metalická stříbrná. Díky nejoblíbenějším aplikacím, jako jsou například Facebook, WhatsApp, Viber, grafické filtry a editory fotografií, které jsou v telefonech nahrány, nabízí řada chytrých telefonů PIXI 3 skutečně nekonečné moře zábavy pro každého.

Ochrana soukromí a již žádné poplatky za roaming

Chytré telefony řady PIXI 3 také umožňují hlavnímu uživateli aktivovat takzvaný hostitelský režim, který chrání jejich soukromí v některých aplikacích, včetně fotografií a videa. Jedete do zahraničí? Jednoduše aktivujte podporu dvou SIM karet (Dual SIM), využívejte ten tarif, který je zrovna výhodnější a již nikdy se nebudete muset zabývat žádnými poplatky za roaming.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář