Pátek, 29 března, 2024
Home Krása a zdraví Zázvor – pomocník na neduhy!

Zázvor – pomocník na neduhy!

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
zázvor na neduhy

Je až neuvěřitelný, jak báječné schopnosti má tento nenápadný kořen zázvoru. Jeho pozitivní účinky na lidský organismus jsou dokázané miliardami lidí po celé planetě zemi. Přečtěte si k čemu všemu je zázvor dobrý a už nemusíte nakupovat drahé přípravky a prášky v lékárně. Pokud na něj nejste alergičtí, máte vyhráno! Čerstvý kořen zázvoru si dnes můžete koupit v každém supermarketu. Exotický původ této rostliny je jistý. Asi největší využití si našel v asijské kuchyni i léčitelství.

Bolest hlavy i kila jsou pryč!

Zázvor se dostal do povědomí lidí především jako lék proti chřipce a nachlazení. V kombinaci s dalšími superpotravinami, jako je med, citrón, máta či limetka, vytváří vražednou kombinaci pro bakterie lidského těla. Strouhaný a zalitý horkou vodou chrání před kašlem i rýmou. Tuto vodu můžete ovšem popíjet kdykoli během dne jako lahodný osvěžující a zdravý nápoj. Zejména ženy ho ocení. Perfektně se s ním hubne, protože dokonale rozehřeje tělo a zrychluje tak metabolismus. Pokud se chcete zbavit pár nadbytečných kil, s pojídáním zázvoru to půjde lépe.

Nemoci lze odehnat přírodní cestou

Jistě existují v životě člověka chvíle, kdy sáhne po prášku na utišení hlavy. Jestliže máte doma zázvor, na tabletku zapomeňte a dejte si raději zázvor. Silice tohoto kořene uvolní v koupeli ucpaný nos a prohřejí celé tělo. Pošramocený žaludek, nevolnost z cestování, zažívací potíže, pálení žáhy, nadýmání, říhání, záněty kloubů, svalové stahy vyléčí a uklidní nastrouhaný anebo kandovaný zázvor. A rada na závěr. Konzumaci zázvoru by se měly vyhnout těhotné ženy a lidé s vysokým krevním tlakem.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář