Pátek, 29 března, 2024
Home Krása a zdraví Aqua aerobick pomůže k dokonalosti.

Aqua aerobick pomůže k dokonalosti.

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
aqua aerobick

Máte problémy se svým vzhledem a nebojíte se pohybu? Vyrazte na bazén a zacvičte si aqua aerobick. Nejenže se budete po každé lekci cítit báječně uvolněně, ale především zhubnete přebytečná kila. Tento úžasný sport je vhodný spíše pro ženy, ale zapálenému muži jistě prospěje. Navíc si ho můžete užívat s dětmi a budete trávit společné chvíle jako rodina.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Spalujte tuky mimořádně užitečně

Díky aqua aerobiku se můžete spolehnout na to, že spálíte až čtyřikrát více kalorií, než byste poskakovali a cvičili na suchu. Je vědecky dokázáno, že je pohyb ve vodě účinnější a navíc posiluje srdíčko, klouby a vlastně celý kardiovaskulární systém. Nejenže je aqua aerobic velmi spolehlivý spalovač tuků, ale hlavně se při něm budete příjemně bavit a zbavíte se stresu.

Zvyšte své šance na úspěch

Bojujte s odporem vody a nechte si přitom masírovat problémové partie. Díky tomu, že cvičíte ve vodě musíte více zabírat a tělo musí vynaložit více úsilí. V danou chvíli to nepocítíte, ale jakmile vylezete z bazénu, svaly začnou bolet. Cvičte ve vodě a posilujte svaly, upevňujte páteř a celou pohybovou soustavu. Nestyďte se a vyrazte si zacvičit aqua aerobick třeba s kamarádkami.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář