Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Domácnost Jak poznat kvalitní párty stan 3×6 m?

Jak poznat kvalitní párty stan 3×6 m?

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
párty stany

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Bez pořádného zahradního párty stanu se dnes neobejde žádná oslava pod širým nebem nebo grilování na zahradě. Velmi oblíbené jsou zvláště párty stany o velikostech 3×3 a 3×6 a 3×9 m, protože je lze mezi sebou velmi dobře kombinovat, vejde se do nich dostatečné množství osob, a zároveň nezaberou příliš mnoho cenného prostoru na zahradě. Jak vybrat kvalitní zahradní stan nebo altán, který bude sloužit déle než jen jednu sezónu?

Vybíráme zahradní párty stan 3×6 m

Nový párty stan 3×6 vybíráme na základě těchto parametrů:

  • kvalita použitého materiálu,
  • stabilita konstrukce,
  • design a barevné provedení,
  • cena zahradního stanu.

Na zahradní párty stan máme většinou dva hlavní požadavky: musí být stabilní a vyrobený z kvalitních nepromokavých materiálů. Jen tak je možné zajistit to nejdůležitější, a sice bezpečí a pohodlí našich hostů. Klíčová je především konstrukce stanu z prověřených materiálů, jako jsou například hliníkové trubky ošetřené procesem eloxování nebo ocel. Nohy bývají většinou teleskopické a lze je připevnit k zemi kolíky pro ještě větší stabilitu.

Co je to eloxace hliníku?

Jedná se o chemicko-tepelnou povrchovou úpravu, díky které je na hliníkovém materiálu vytvořenaochranná vrstva oxidu hliníku. Výrobky z hliníku jsou tak chráněny proti další oxidaci. Jedná se o podobný proces, k jakému dochází například při korozi železa.

Voděodolné párty stany

párty stanStřecha a boční stěny zahradních párty stanů se vyrábějí nejčastěji z vodotěsného polyesteru s povrchovou PVC úpravounebo z voděodolného polyamidu. Tyto materiály je možné dodávat v nejrůznějším barevném provedení a delší střešní okraj párty stanu lze dokonce potisknout firemním logem či emblémem. Barevná škála párty stanů je opravdu široká – klasikou je standardní bílá, zelená nebo béžová barva, svoji oblibu si získaly i nápadnější stany ve vínové, terakotové nebo dokonce pruhované variantě. Záleží pouze na Vašich osobních preferencích nebo typu pořádané akce, jakou barevnost u svého párty stanu 3×6 m zvolíte.

Jak jsou párty stany dodávané?

Zahradní párty stan 3×6 m bývá dodáván v rozloženém stavu zabalený v kartonech. Obvykle je stan odesílán v samostatné krabici a boční stěny rovněž.Díky tomuto řešení lze snadno a bezpečně přepravit i takto rozměrný výrobek.Součástí dodávky je také praktická taška, pomocí které se stan snadno přenáší a dobře uskladňuje. Dodávka obsahuje kromě zahradního párty stanu a jeho bočních stěn také upevňovací kolíky a lana.
Objednejte si svůj zahradní párty stan na Kokiskashop.cz včas, ať jste dokonale vybaveni na novou sezónu a při posezení na zahradě Vás nezaskočí žádný z rozmarů počasí!


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář