Čtvrtek, 18 dubna, 2024
Home Krása a zdraví Chcete perfektní nehty? Vsaďte na akryl!

Chcete perfektní nehty? Vsaďte na akryl!

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
akrylová sada

Ruce každé ženy by měly vypadat dokonale upravené. Někdy je to ale velký problém. Kvalitu nehtů negativně ovlivňuje třeba kancelářská práce, poničit je může každý čistící prostředek, i práce na zahradě dává nehtům pěkně zabrat. Jsou-li nehty ozdobeny lakem, téměř každý den je musíte přelakovat, gelové nehty se zase snadno zlomí. Netrapte se s tím a naučte se, jak si aplikovat akrylové nehty, které vydrží krásné třeba i celý měsíc!

Největší výhody akrylových nehtů

Základem je akrylové lepidlo, které se vyznačuje extrémní odolností. Nehty díky němu vydrží i silný tlak a rozhodně se nezlomí. Pevně drží na přírodním nehtu či na umělém tipu. Přírodní nehet dokonale zpevní. Velkou výhodou je i široká nabídka barev. Snadno proto udržíte krok s módními trendy. Jaké barvy se aktuálně nosí? Hitem léta jsou nehty v pastelové barvě, pro odvážnější jsou tu barvy metalické. Co se týče tvaru, trendy je špička, chybu ale neuděláte ani s klasicky tvarovanými nehty do obloučku. Nosí se také nehty rovné.

Modeláž nehtů krok za krokem

Akrylové nehty se aplikují mnohem snadněji než gelovky. Nemusíte je totiž „zapékat“ v UV lampě.

  1. ošetřete kůžičku a nehet. Dejte si pozor, aby nehty nebyly poškozeny. Kůžičku nikdy nestříhejte, ale zatlačte ji směrem k nehtovému lůžku.
  2. na suché nehty aplikujte akryl, případně nejdříve přilepte nehtový tip
  3. na tip nebo nehet naneste bonder, je to speciální tekutina, která zvyšuje přilnavost akrylu
  4. naneste akryl pomocí štětečku

Klasický akryl se vyznačuje silnějším „zápachem“. Pokud vám to vadí, kupte si akryl bez zápachu. Jinak stačí po aplikaci řádně vyvětrat.

Pokud budete provádět modeláž nehtů poprvé, nespěchejte a vše si nejdříve vyzkoušejte na jednom nehtu. Akryl jde snadno odstranit, takže nemusíte mít obavy, že byste s nepovedeným nehtem musela chodit.

Atraktivnější jsou s doplňky

Máte ráda originalitu? Ozdobte si vaše akrylové nehty samolepkami či třpytivými kamínky. Stylové jsou také přívěsky na nehty.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář