Úterý, 19 března, 2024
Home Jen pro muže Jak vybrat zásnubní prsten?

Jak vybrat zásnubní prsten?

od Redakce
Published: Upraveno 1 komentář
jak vybrat zásnubní prsten

Žádost o ruku je zpečetění lidské lásky. Měla by vyzařovat romantiku a sílu oddanosti. Partner tímto gestem dokazuje své životní partnerce také to, jak dobře ji zná. Výběr zásnubního prstenu není pro muže snadný. Často s tímto úkonem potřebují poradit a není se čemu divit. Šperk by měl být opravdu luxusní. Hlavní roli hrají i finanční možnosti. Pánové by měli být vynalézaví a nápadití? Jak ovšem zvolit správnou velikost a design?

Překvapení v dobrém slova smyslu

Je to skutečně složité. Existují různé typy žen, partner je musí dokonale znát, ať nenastane situace zhození místo příjemného překvapení. Životní styl ženy hraje při výběru zásnubního prstenu obrovskou roli. Klenotnictví nabízejí nejrůznější typy a osazení prstenů. Pokud pány žádný prsten nezaujme, mohou si zvolit i svůj vlastní design. Stejně jako v mnoha věcech platí, že v jednoduchosti tkví krása a úspěch. Jistě se lépe nosí jemné klasické prsteny než robustní přeplácané modely.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]
Materiál mnohé osvětlí

Moderní doba zastiňuje tradiční materiály, jako je zlato. Do módy přicházejí trendy řešené prsteny s ojedinělých materiálů. Na scénu přichází kovaná nerezová ocel, kombinace kovů a osazení pěkným kamenem. Ne všichni si mohou dovolit zásnubní prsten doplněný diamantem. Oblibu si drží i umělé a přírodní kameny i perly. Když si žena prsten nemůže vyzkoušet anebo prsten na požadovaném prstu nenosí, správné výběr velikosti obroučky patří k záhadám. Také by měl muž vědět, kam prsten patří, na prsteníček levé ruky.

Předání na jedničku

Ženu zajímá samotný prsten i jeho styl předání. Samotná slavnostní chvíle by měla utkvět v paměti. Vždy záleží na fantazii. Vymyslet vlastní nápad není zrovna jednoduché, ne všichni oplývají kreativitou. Je dobré se nechat inspirovat. Existují stovky historek o milostném romantickém předání. Zásnubní prsten je důležité vložit do pěkné krabičky.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

1 komentář

zásnubní prsteny 25.9.2020 - 21:21

Na přítelkyni jsem v životě neviděl prsten, tak trochu nevím, jak se k tomu postavit, který vybrat 😀 Poslední dobou ale o svatbě mluví dost často. Petr

Zanechat komentář