Úterý, 19 března, 2024
Home Domácnost Sítě proti hmyzu Minirol nabízí eleganci i funkčnost

Sítě proti hmyzu Minirol nabízí eleganci i funkčnost

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
sítě proti hmyzu

Dávno neplatí, že síť proti hmyzu je pouze praktický prvek ochrany proti létajícímu a lezoucímu hmyzu. Výroba natolik pokročila, že se ze sítí stala záležitost designu. V nabídce značky Minirol najdete okenní sítě proti hmyzu vyráběné na míru. Zvolit si tak můžete nejen jejich rozměr, ale i barvu rámu dle vzorníku RAL.

Ochranou proti hmyzu to nekončí

Pokud toužíte po opravdu funkční síťce proti hmyzu, která bude umět i něco navíc, v nabídce Minirolu to najdete. Velmi hustě tkaná síťovina dokáže zabránit průchodu pylu a zesílená síťovina odolá i drápkům domácích mazlíčků.

Až na posuvný typ sítí najdete stejné varianty pro sítě proti hmyzu na dveře i okna. Na výběr tak máte z pevných, plisé a rolovacích sítí proti hmyzu.

Dobře vypadající síť je základ

Aby ochranné sítě působily maximálně elegantně a nebyly pro uživatele nijak rušivé, dodává se síťovina ve dvou základních barvách – černá a šedá. Na výběr je navíc z několika typů výpletů. Pokud chcete, aby sítě proti hmyzu na okna byly v podstatě neviditelné, je dobré si vybrat extra průhlednou síťovinu.

Všechny pevné části sítí proti hmyzu je navíc možné lakovat do všech odstínů vzorníku RAL.

Plisované sítě proti hmyzu mají styl

Symbolem elegance jsou v nabídce značky Minirol rozhodně skládané sítě, které lze použít i do velkých dveřních otvorů. Síťovina působí plasticky, a tak může plisé síť částečně připomínat i záclonu. Tento model je nahoře uchycen do vodicího profilu a dole do nízkého PVC profilu, který zajišťuje bezbariérový pohyb mezi interiérem a venkovní částí. Síťovina plisované sítě proti hmyzu je vyrobena z polyesteru, který je potažený PVC, a díky tomu je stabilnější než běžné typy sítí.

Pro dotaz na konkrétní řešení nebo cenu si na webu Minirolu napište o nabídku zdarma.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář