Čtvrtek, 28 března, 2024
Home Dovolená Kde strávit stylovou dovolenou?

Kde strávit stylovou dovolenou?

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
řecko

Prázdniny jsou sice ještě docela daleko, ale pokud patříte mezi náročné dovolenkáře, máte nejvyšší čas začít plánovat letní cestování. Nemáte ještě jasno, kam byste se rádi podívali? Pokud preferujete dovolenou u moře, máme pro vás dva tipy na skvělé země.

Řecko: země krásných pláží a skvělého jídla

Řecko je synonymum pro nádherné pláže. Nacházejí se zde pláže jak písčité, tak oblázkové. Milovníci divočejší přírody nepohrdnou malými soukromými zátokami, které lemují skalnaté útesy. Rodiny s dětmi ocení spíše komfortní turistická letoviska, která nabízí spoustu možností trávení volného času. Na ostrově Santorini najdete dokonce zvláštní jev – červený a černý písek. Pro všechny pláže je samozřejmostí křišťálově čisté moře. I proto se mnoho z nich pyšní symbolem Modré vlajky. Ta se uděluje na základě přísných kritérií. Získá ji pouze taková pláž, která je dokonale upravená, má čisté moře, kvalitní vodu a turistům nabízí praktické vybavení, jako jsou např. toalety, převlékací kabinky a další.

Chcete si svou dovolenou užít opravdu na maximum? Vyberte si zájezd v Řecku all inclusive. Dočkáte se toho nejlepšího výběru jídla a nápojů. Pokud budete chtít, můžete se klidně navečeřet k prasknutí. All inclusive je dovolená, jak má být – žádné starosti, jenom samé radosti a užívání.

Kypr: ostrov přírodních i historických krás

 

Kypru se často přezdívá Afroditin ostrov lásky a krásy. To proto, že se zde údajně z mořské pěny zrodila bohyně Afrodita. A právem je tento ostrov mezi českými turisty stále oblíbenější. Zajímavostí je, že samotný ostrov je rozdělen mezi dvě země – část patří Turecka, část tvoří samostatná Kyperská republika.

kypr

Kypr láká především na nádhernou přírodu a na zajímavé kulturní památky. Přírodu charakterizuje nádherná kombinace skalnatých útesů, lesnatých ploch, písečných pláží a tyrkysového moře. Z památek zde můžete navštívit celé spektrum zajímavých míst – od muslimských mešit, až po památky z antické či byzantské doby. Na své si zde přijde každý: ten kdo, chce sportovat, ten, kdo chce poznávat nové kouty planety, turisté hledající klid k odpočinku i novomanželé na svatební cestě.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář