Pátek, 29 března, 2024
Home Domácnost Venkovní vířivku si užijete celý rok

Venkovní vířivku si užijete celý rok

od Redakce
0 komentář
virivka

Horká voda plná masírujících bublinek dokáže uzdravovat a dokonale se postará o vaše tělo. Trpíte-li bolestí zad nebo se cítíte unaveni, pak se vám stane vířivka neocenitelným pomocníkem, který vám navíc vylepší spánek a zbaví vás stresu.

Vířivka je lepší než bazén!

V posledních letech sledujeme zajímavý trend, kdy si lidé raději než venkovní bazén, pořizují vířivku. Výhoda vířivky na zahradě je zřejmá: příjemně teplou vodu si můžete užívat po celý rok bez ohledu na počasí. Kdežto bazén využijete hlavně během letní sezóny – v zimě, i když je krytý, ho používá ve skutečnosti málokdo.

Další výhodou venkovní vířivky je to, že zabere méně místa než bazén. Ten, aby byl využitelný pro plavání, by měl mít alespoň 8 metrů na délku. S tím, jak se zmenšují u rodinných domů pozemky a zahrady jsou čím dál menší (ale upravenější), je vířivka v tomto klání jasný vítěz.

Máte-li v rodině malé děti, budete se s nimi cítit bezpečněji ve vířivce. A díky možnosti regulace teploty si budete moci společně užívat chvíle ve vodě s bublinkami třeba i v zimě během chladného počasí. Konstrukce vířivky je celoročnímu provozu přizpůsobena.

S vhodným umístěním vířivky vám rádi poradíme. Nejdůležitější rada spočívá v tom, že nejlepší místo je to, kde budete mít z vířivky hezký výhled, a bude skrytá okolním pohledům. Soukromí je v tomto směru neocenitelné.

vířivka

Účinky vířivky na lidský organismus

  • zbaví vás bolestí zad, svalů a kloubů
  • zlepší krevní oběh a prokrvení končetin
  • vyhlazuje pokožku a zmírňuje celulitidu a pomerančovou kůži
  • uvolňuje stres a zlepšuje neurózy
  • pomáhá při léčbě depresivních stavů
  • prevence psychosomatických nemocí
  • zmírňuje nespavost, napomáhá lepšímu spánku
  • pobyt ve vířivce vyplavuje v těle endorfiny, hormony štěstí

Říká se, že vířivka je balzám pro tělo i pro duši. Pokud zrovna vířivku vybíráte, přijďte si vyzkoušet německé designové nebo španělské vířivky se širokým výběrem či české vířivky s dokonale vyladěným poměrem výkon / cena do našeho Showroomu.

www.wellness-vision.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář