Sobota, 27 dubna, 2024
Home Styl Ubíjí vás náročné povolání? Stal se partnerský život peklem? Zkuste osobního kouče!

Ubíjí vás náročné povolání? Stal se partnerský život peklem? Zkuste osobního kouče!

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
osoba

Náročné povolání nebo problémy v partnerském životě mohou dát pořádně zabrat. Kdo se s tím někdy setkal, tak o tom nepochybně ví své. Pomoci vám v těchto situacích může osobní kouč. Člověk, který se vám snaží pomoci s vašimi problémy a najít východisko, které pro vás bude přijatelné. Využití služeb osobního kouče neznamená vaše selhání, ale znamená to vaši touhu po změně. Touhu po tom, udělat něco se situací, která vám nevyhovuje.

Co osobní kouč nabízí?

Mezi služby osobního kouče patří celá řada oblastí. Mnohdy tyto služby vyhledávají lidé, kteří třeba mají vysoké pracovní nasazení. To je do značné míry spojeno většinou s náročným zaměstnáním, které dokáže mnohdy velice vyčerpávat. Takový člověk potom může pociťovat vyhoření a potřebuje pomocnou ruku. Zkušený kouč Praha vám může tuto pomocnou ruku nabídnout. Pomůže nám v celé řadě životních situací, mezi které patří například:

  • Zlepšení pracovního výkonu
  • Vybalancování pracovního a osobního života
  • Lepší partnerský vztah
  • Vyšší sebevědomí
  • Otázky související se zdravím

Je ale pouze na vás, jaké téma u osobního kouče nastolíte. Osobní kouč je člověk, který se vám vždy a za všech okolností bude snažit naslouchat a všechny lidské problémy nelze jednoduše zařadit do nějaké škatulky. Osobní kouč tak funguje jako psycholog, který vás ale nebude soudit, naopak vám pomůže osvojit si techniky a metody, díky kterým se váš život stane lepším.

Poznatky světových psychologů

Klíčem k řešení problémů souvisejících s naší samotnou existencí je využívání a uplatňování dosud známých metod a postupů,  které se setkávají s výsledky. Mezi takové patří rovněž metoda „Results & Emotions“, čili „výsledky a emoce“, kterou využívá také osobní koučink Praha. Vychází ze studií a výzkumů činnosti lidského mozku, vychází z neurovědy a pozitivní psychologie. A díky využití služeb osobního kouče budete pozitivnější také vy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář