Úterý, 19 března, 2024
Home Dovolená Tatry lákají po celý rok. Ubytujte se uprostřed přírody v designových chatkách

Tatry lákají po celý rok. Ubytujte se uprostřed přírody v designových chatkách

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
Tatry

Jsou to naše nejbližší velehory. Slovenské pohoří bylo ještě donedávna součástí společného státu, který jsme sdíleli se Slováky. Vstupem do Evropské unie je však cestování dnes stejně snadné jako v minulosti, A tak zde většina Čechů někdy strávila svou dovolenou. Tatry lákají samozřejmě především v zimě, ale to neznamená, že nemůžete poznat krásu velehor také na jaře, v létě či na podzim.

Nejznámější hotel po rekonstrukci

Ještě předtím, než se vůbec rozhodnete vyrazit do Tater, je vhodné si zmapovat možnosti ubytování. Ubytovacích zařízení je zde celá řada, některé poskytují lepší služby, jinde je to trochu slabší. Jen málokde však můžete nasát vysokohorskou atmosféru tak, jak to umožňuje horský hotel Nízké Tatry, který je známý jako Björnsonka. Ten prošel nedávno rozsáhlou rekonstrukcí, díky čemuž poskytuje ubytování i služby na té nejvyšší úrovni.

Množství variant ubytování

Kvalitní ubytovací zařízení je charakteristické tím, že nabídne ubytovací služby různých kategorií. Mohou tak být spokojeni všichni klienti. Hotel Björnson umožní využít jak standartních pokojů, tak třeba velkých rodinných pokojů, které nabízejí místo pro všechny členy rodiny. Vybírat si můžete z pokojů určených pro 2 až 5 osob. Potom je tady ale také naprostý unikát, a to jsou TREE HOUSES apartmány Liptov. Díky nim totiž zažijete skutečnou atmosféru ubytování přímo uprostřed lesa. Toto ubytování vás fyzicky i duševně přenese:

  • Daleko od ruchu civilizace
  • Do luxusního prostředí

Možná si myslíte, že si to trochu odporuje, ale rozhodně tomu tak není. Apartmány jsou totiž citlivě zasazeny do krajiny, přestože využívají moderní minimalistické architektury a mnoha prosklených ploch. Milovníka moderny nadchnou na první pohled. Přestože se jedná o ubytování v přírodě, užijete si vysoký standard luxusního prostředí těchto apartmánů. Pro hosty jsou otevřeny teprve od konce roku 2019.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář