Čtvrtek, 25 dubna, 2024
Home Styl Dětský karneval je noční můrou rodičů. Udělat kostým ale nemusí být nic složitého

Dětský karneval je noční můrou rodičů. Udělat kostým ale nemusí být nic složitého

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
karneval

Pro děti bývá karneval vítanou příležitostí, kdy se mohou stát někým jiným a konečně se cítit jako doma v kostýmu superhrdiny, princezny, rytíře nebo čehokoliv jiného. Děti karnevaly milují, o něco méně je však mají rádi jejich rodiče. Pro ně to totiž znamená jednu nepříjemnou povinnost – zajistit kostým dle přání dítěte. A to může být docela náročné, pokud zrovna nechcete utratit celé jmění za hotový kostým, který se dá pořídit někde v hračkářství.

Jak vybrat vhodný kostým

Máte-li dost kreativity i času, je samozřejmě nejlepší, pokud se do výroby pustíte sami. Nemusí to být vůbec složité, ale pro řadu rodičů může být právě taková činnosti noční můrou. Mezi oblíbené dětské kostýmy typicky patří princezna, rytíř, kovboj, superhrdina nebo oblíbené zvíře. Zjistěte, co by si přálo vaše dítě a podle toho uvidíte, zda zvládnete něco vytvořit sami. Není ale žádná ostuda dát přednost kostýmům kupovaným – bývají odolné, nápadité a s mnoha doplňky, což se dětem bude rozhodně líbit.

Aby nebyl kostým tak tuctový a aby se nestalo, že nějaké dítě bude mít úplně ten samý, je vhodné, když koupíte nějaké party doplňky, které jej ozvláštní a dají mu punc originality.

Buďte připraveni upravovat

I pokud kostým koupíte už jako hotový celek, je nutné připravit se na to, že kostým bude třeba dítěti upravit na míru. Může být nutné založit kalhoty či rukávy, zúžit pas, našít různé ozdobné flitry apod. Trocha zručnosti by vám proto rozhodně neměla chybět. Zkuste si zaskočit třeba do galanterie a nakoupit různé třpytky, zipy, ozdoby a další doplňky, které vám pomohou vytvořit skutečně kostým snů.

Originalita se vždy cení

Pamatujte ale na to, že skutečně originální kostýmy budou vždy jen ty, které si někdo vlastnoručně ušije a vymyslí. Proto zkuste trochu pošimrat svoji představivost a nebojte se vytvořit něco bláznivého a zajímavého.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář