Čtvrtek, 25 dubna, 2024
Home Domácnost Energeticky výhodné domy! Kde je najít?

Energeticky výhodné domy! Kde je najít?

od Redakce
0 komentář
domy

Bydlení patří mezi základní lidské potřeby. Každý z nás musí někde složit hlavu. Ještě nedávno se trend v nemovitostech řídil podle pravidel okázalosti, prostornosti a atypické architektury. Dnes se trend opět vrací k starým dobrým cihlám, zděným příčkám, normovaným velikostem oken a typickým balkonům a lodžiím. Důvod? Nehledejte v tom složitost. V hlavní roli je úspora energií.

Byty, v nichž se žije levně

Nešetřit při spotřebě elektrické energie a plynu si dnes „lajzne“ jen blázen. Ceny za dodávku energií letí raketově vzhůru, proto je důležité myslet na vlastní spotřebu hned při pořizování nemovitosti. Pokud se lekáte představy, že se budete muset „nasáčkovat“ se čtyřčlennou rodinou do malometrážního bytu, nepanikařte! O tom tohle opravdu není. Tajemství úspěchu je v použitých materiálech, architektonických koncepcích a stavebních postupech. Energeticky úsporné bydlení nabízí rodinné bydlení v Malešicích.

Naleznete zde nový domov doslova s lesem za zády. V Malešicích bylo v pěti domech postaveno 107 exkluzivních bytů o velikosti 1+kk až 5+kk. Každý byt vždy doplňuje předzahrádka, balkon či terasa, ve dvou podzemních podlažích každého objektu jsou umístěny sklepní kóje a garážová stání. Byty mají promyšlené funkční dispozice a jsou postaveny z přírodních materiálů.

domy

Nevyhazujte peníze z okna!

Rezidence Malešický Háj, která je postavena v energeticky příznivém standardu, se nachází v bezprostřední blízkosti lesa, dětských hřišť, domova seniorů a veškeré občanské vybavenosti. Má výborné logistické napojení na centrum města, kam se pohodlně dostanete pomocí MHD. Zároveň se díky dostatku zeleně v okolí budete cítit tak dobře, jako byste žili na periferii.

Malešický Háj je dnes synonymem nejen pro perspektivní adresu, ale hlavně pro úsporné energetické bydlení, které vám nebude „cucat“ peníze z účtu zbytečně a nebudete topit „pánu bohu do oken“. Budovy v Malešickém Háji jsou zdravotně nezávadné, s kvalitní cihlovou obálkou. Kromě zatepleného skeletu mají kvalitní plastová okna s izolačním trojsklem, dřevěnou dýhovanou podlahu, či předokenní žaluzie.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář