Neděle, 8 září, 2024
Home Domácnost Zabezpečte svou domácnost chytře se systémem Somfy

Zabezpečte svou domácnost chytře se systémem Somfy

od redakce
0 komentář
somfy

Plánujete vyrazit na letní dovolenou, ale máte obavy, aby vaší nepřítomnosti někdo nezneužil a nevloupal se vám do bytu? Přestože máte svou domácnost pojištěnou a důsledně pozamykáte všechny dveře a zavřete veškerá okna, vyplatí se vám také investovat do chytrých systémů Somfy. Proč?

Chytrá domácnost pod kontrolou? To je Somfy

Somfy je prvotřídní výrobce systémů pro chytrou domácnost. Díky výrobkům Somfy si můžete užívat výdobytků moderní doby a žít svůj vysněný život v domácnosti, ve které lze zautomatizovat vše, od ovládání žaluzií a markýz až po topení.

Bezpečnost a zabezpečení domácnosti na prvním místě

Nedílnou součástí chytrých domácností je také jejich zabezpečení. Toho můžete dosáhnout s pomocí speciálních bluetooth zámků, které se dají ovládat na dálku s pomocí chytrého telefonu nebo také s pomocí speciálních bluetooth náramků a klíčenek. S pomocí chytrých čidel umístěných v okolí oken a dveří můžete být skrze aplikaci informováni o každém podezřelém zvuku či pohybu.

Mějte vše pod neustálým dohledem

Součástí chytré a důkladně zabezpečené domácnosti by měly být také chytré kamery. Jak ty interiérové, tak exteriérové. Interiérové kamery nahrávají a skenují vnitřek vašeho domova během vaší nepřítomnosti a při podezřelém zvuku či pohybu automaticky spustí alarm i nahrávání. To stejné platí o chytrých kamerách v exteriéru, které jsou vybaveny pohybovým čidlem, mikrofonem i reproduktorem. I na dálku tak můžete vědět o všem, co se v okolí vašeho domova šustne.

S pomocí chytrých přístrojů a vzájemně propojených systémů v domácnosti si můžete užívat klidnou dovolenou bez obav o váš majetek. Kdykoliv by se totiž něco podezřelého přihodilo, na váš mobilní telefon by okamžitě přišlo upozornění i s aktuální nahrávkou z interiéru i exteriéru vašeho domova.

Zdroj: Somfy

Další podobné články

Zanechat komentář