Úterý, 19 března, 2024
Home Móda Trendy v šatech na léto 2023. Co se bude letos nosit?

Trendy v šatech na léto 2023. Co se bude letos nosit?

od Redakce
0 komentář
trendy

Každý rok se módní trendy mění. Na léto budete jistě hledat něco, co bude krásné, stylové a lehké. Co můžete očekávat během léta 2023 jako největší trendy? Poradíme vám, jak se stylově obléknout pro každou příležitost a zároveň si užít letního počasí. Podívejme se na pár příkladů toho, co bude populární během letošních letních měsíců.

Mini boho šaty

Tyto šaty rozhodně nejsou na společenské akce ani do práce. Na volný čas během léta se ale hodí dokonale. Rozevláté černé mini šaty se budou hodit skvěle na procházky nebo výlety. Do práce se budou hodit komfortní sesterské šaty. Odpoledne se ale můžete převléknout do tohoto modelu.

Průsvitné šaty v jemných barvách

Průsvitné materiály byly velmi populární již v posledních letech a tento trend nás neopustí ani nyní. Na první pohled se možná budou zdát příliš odvážné, ale vždy můžete využít vrstvení materiálů. V tomto případě budou populární šaty v několika různých provedeních. Těšit se můžeme na:

  • šaty, které působí jako jemný závoj,
  • vrstvení pomocí krátkých šortek.

Denim se vrací ke slovu

Denim je velmi populární v celém světě. A nejde jen o kalhoty. Můžete si samozřejmě užít pohodlné bílé kalhoty dámské, ale také šaty nebo sukně z denimu. A nemusíte kupovat nic nového. Upcycling nebo patchwork bude vítanou změnou, takže můžete klidně začít vyrábět své kousky doma.

Zlaté outfity na letní večírky

Tzv. efekt tekutého zlata je způsobený malými flitry, kterým se říká lamé. Právě tento design je nyní velmi populární a přenese se také na šaty. Můžete si zvolit velmi sexy i uzavřenější modely. A nezapomeňte zlatý pásek, který zvýrazní váš pas.

Prostřihy a halterneck

Prostřihy rozhodně letos v létě nikam neodejdou. Modely se ale budou soustředit na uchycení kolem krku. Těsný halterneck trochu připomíná obojek, ale tohoto střihu byste se neměly obávat. Současní návrháři si tohoto střihu užívají a vytváří mnoho nových variací.

 

Zdroj obrázku: Andrey Arkusha / Shutterstock.com


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář