Úterý, 19 března, 2024
Home Krása a zdraví Bělení zubními pásky je efektivní a má okamžité výsledky

Bělení zubními pásky je efektivní a má okamžité výsledky

od Redakce
0 komentář
bělení

Kdo by si nepřál mít tak krásné zuby jako známé hollywoodské hvězdy? Jenže cesta k nim obvykle nutně vede přes různé bělicí procedury. Jen málokdo má to štěstí, že má čistě bílé zuby. Ve skutečnosti je to spíše rarita, protože zuby mají přirozeně spíše mléčný nádech, který někdy přechází až do žluta. Jestliže se s tím ale nechcete spokojit, je načase poohlédnout se po nějakých možnostech, jak zuby efektivně bělit a nepoškodit je. Bělicí pásky mohou být dobrým řešením.

Jak na bělení bělícími pásky?

Výhodou je, že nejoblíbenější bělící pásky obsahují stejné ingredience, jako používají zubaři při profesionálním bělení. Tyto pásky bývají navrženy tak, aby se bělicí látky dotýkaly přímo se zuby po celou dobu aplikace, čímž se zvyšuje účinek. Je to proto, že tímto způsobem se bělicí gel prakticky vůbec nemísí se slinami. To je poměrně zásadní rozdíl oproti jiným metodám bělení chrupu.

Je to bezpečné?

Pokud si pořídíte kvalitní bělicí pásky, není se třeba ničeho obávat. Pro normální zdravý chrup je jejich použití úplně bezpečné. Zuby budete mít i po bělicí proceduře stejně zdravé jako předtím. Je však třeba pečlivě dodržovat instrukce a nenechávat bělicí gel působit déle.

Proč pásky, a ne pastu?

Čištění zubů klasickou bělící zubní pastou není rozhodně špatným řešením, ale určitě nemůžete čekat stejné výsledky jako při použití bělicích pásků. Pasta dokáže zuby zbavit jen povrchových nečistot. Bělicí pásky naopak skvěle působí také na zažloutlé mikro skvrny pod sklovinou. Vaše zuby tedy mohou být skutečně zářivě bílé.

Existují nějaká rizika?

Samozřejmě by se žádné bělení nemělo provádět, pokud jsou zuby poškozené nebo oslabené jinými procedurami. Jestliže plánujete domácí bělení, není od věci informovat o tom svého zubaře a zeptat se, zda by jej pro vaše zuby mohl s klidným srdcem doporučit.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář