Sobota, 27 dubna, 2024
Home Dovolená Cestujte bez starostí: Výhody online sjednání cestovního pojištění

Cestujte bez starostí: Výhody online sjednání cestovního pojištění

od Redakce
0 komentář
cestovní pojištění

Moderní doba jde neustále kupředu a vzdálenosti se zkracují. Řadu dohod je proto možné uskutečnit kompletně online, tedy bez nutnosti osobních schůzek. Pokud plánujete dovolenou, je nutné myslet i na vhodnou pojistku.  

Už jen pro klid duše, protože nikdo nemá doma křišťálovou věšteckou kouli, aby věděl, že se na cestách nestane nic nepředvídatelného. Riziko totiž nebude nikdy na nule a případné problémy by pak cestovatelé museli hradit z vlastních prostředků. A proto se hodí partner na cesty, který bude připraven zasáhnout v případě, že to bude nutné. Spolehlivost je tady na prvním místě. 

Snadné jednání z pohodlí domova

Velkou výhodou je, že online cestovní pojištění si sjednáte kdykoliv a nepotřebujete k tomu čekat na pobočkách. Jde o rychlou dohodu, kterou lze uskutečnit 24/7 a klidně i z pohodlí vlastního obývacího pokoje. Navíc jsou v základní ceně zahrnuty i klasické sporty, které si můžete užít v řadě vybraných evropských destinací. Pokud rádi sportujete, nemusíte si proto sjednávat speciální připojištění a hledat speciální balíčky. Vše už pro vás bude ve standardu, a to včetně například zubního ošetření, které může být i v některých evropských zemích velmi nákladnou položkou. 

cestovní pojištění

Nepřetržitá asistence je k dispozici

Potřebujete vyřídit pojistnou událost? Od toho je asistenční služba, která je připravena na podobnou akci bez ohledu na datum nebo čas. Ano, zavolat lze nonstop, pomoc je k dispozici. Samotné české zdravotní pojištění nestačí, zvláště pokud je vzniklý problém opravdu komplikovaný a lékařský zásah nesnese odkladu.  

Nakonec, cena samotné pojistky je jen zlomkem toho, co zaplatíte za zahraniční zájezd. Kdo je připraven, ten potom nebývá zaskočen, jak praví známé rčení. Zodpovědnost je tedy na každém cestovateli.  


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 80 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář