Úterý, 19 března, 2024
Home Jen pro muže Nevěra je stále častější. Kde vzniká nejčastěji?

Nevěra je stále častější. Kde vzniká nejčastěji?

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
nevěra

Poslední statistiky spojené s věrností partnerů jsou doslova alarmující. To proto, že věrnost říká lidem v páru nebo manželství stále méně. Nevěra je tak brána doslova jako něco zcela běžného. Pokud nevěříte, stačí se podívat na několik posledních výzkumů. Některé říkají, že podvádí každý druhý až třetí člověk. Kdy a kde se nevěra objevuje nejčastěji? Podívejme se na několik příkladů.

Alkohol má velkou roli

Při různých zábavách je alkohol brán jako něco samozřejmého. Může pomoci v tom, že se člověk baví, ale zároveň má vliv i na určité povolení zábran. A od nevěry je to už jenom kousek. Druhý den se objeví jak klasická, tak často i morální kocovina. Ne však vždy, jelikož mnohdy šlo o cílenou snahu. Kde lidé pod vlivem alkoholu zahýbají nejčastěji? Jedná se o:

  • Srazy spolužáků
  • Popíjení s přáteli
  • Firemní večírky

Lidé hledají také na seznamce

Kdo se rozhodne hledat nevěru na seznamce, ten většinou potvrzuje to, že jeho současný vztah není úplně ideální. Nejčastěji tak daná osoba hledá milence nebo milenku. Známost z erotické seznamky tak nemusí být jenom takzvaně na jednu noc, ale může být dlouhodobá. Důvodem je možnost užívat si ve chvílích, kdy to doma neklape. Vzhledem k rozmachu erotických seznamek musíme říci, že počet podvádějících lidí je skutečně na vzestupu. A doplňují je ti, kteří zde hledají možnosti vyzkoušet a zažít něco nového, nejlépe bez rizika narušení soukromí.

Vztahy na pracovišti jsou běžné

Pokud se na pracovišti seznámí nezadaní lidé, není to nic špatného. Pokud se to nepodepisuje na kvalitě práce. Nic výjimečného však není ani stav, kdy se zde setkají hned dva zadaní lidé. Tady je jasná, že se svůj vztah snaží z pochopitelných důvodů utajit. Ne vždy se to podaří. Mnoho takových vztahů má následně celkem negativní následky jak s ohledem ke kolegům, tak s ohledem na vlastní rodiny.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář