Sobota, 27 dubna, 2024
Home Móda Stylové casual oblečení pro muže i ženy. Co třeba kvalitní mikiny nebo legíny?

Stylové casual oblečení pro muže i ženy. Co třeba kvalitní mikiny nebo legíny?

od Redakce
0 komentář
oblečení

Oblečení, ve kterém budete vypadat stylově, takové mají rády nejen ženy, ale také muži. Minimálně každý, komu záleží na tom, jak se obléká. Mezi klasické oblečení u mužů patří určitě mikina, která je důležitým svrškem, protože lze vhodně zkombinovat k nejrůznějším casual outfitům. Na různé sportovně-elegantní outfity si potrpí také ženy, kde jsou nedílnou součástí oblečení například oblíbené legíny.

Nezbytný pánský svršek

Mikinu má ve svém šatníku skoro každý muž. Je to kousek, který se dá velmi dobře kombinovat s tričkem a džíny nebo nějakými stylovými tepláky. Mikiny unosíte jak do města, tak na nejrůznější volnočasové a sportovní aktivity nebo do posilovny. Vybírejte si stylové provedení s kapucí i bez, se zapínáním na i zip přes hlavu, záleží jen na vás, jaká varianta vám sedne nejvíce.

Něco pro dámy

A jak je to s legínami? Legíny díky svému upnutému provedení dokáží krásně zvýraznit křivky nohou, což oceníte zejména tehdy, pokud trávíte týdně nějaké ty hodiny ve fitku. Legíny také bezpochyby překonávají veškeré módní trendy, protože ve svém šatníku je má každá žena bez ohledu na to, co aktuálně letí. Legíny je populární nosit:

  • Na venkovní i vnitřní trénink
  • Na výlet s přáteli mimo město
  • K libovolným sportovně-elegantním outfitům

Záleží prakticky čistě na vás, s čím se nerozhodnete legíny kombinovat. Ať už si pořídíte klasické legíny, nebo sportovní legíny či jinak také fitness legíny, můžete si vybírat z velkého množství barev a také vzorů, které se tak skvěle hodí k různým svrškům. Myslete však vždy na to, že legíny jsou především neformální oblečení, přičemž je to kousek, který můžete vždy nosit tak, že v něm budete vypadat atraktivně. Volbou vhodné barvy také můžete skrýt případné nedokonalosti vaší postavy. Nejlépe vypadají dámské legíny na nohách s úzkými lýtky, například dlouhé nohy ale podmínkou určitě nejsou. Ve skutečnosti legíny skvěle padnou na nejrůznější typy postav.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář