Úterý, 19 března, 2024
Home Krása a zdraví Doplňky stravy, které byste v zimě neměli vynechat. K čemu pomůže maca nebo moringa?

Doplňky stravy, které byste v zimě neměli vynechat. K čemu pomůže maca nebo moringa?

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
doplňky stravy

Během zimy je vhodné pečovat o své zdraví dvojnásobně než v létě. Obecně totiž trávíme méně času na čerstvém vzduchu, je chladno, může nás překvapit větší únava nebo deprese a jíme méně pestrou stravu. To vše se může podepsat na oslabené imunitě nebo dalších zdravotních problémech. Které doplňky stavy vám mohou pomoci cítit se lépe a být zdravější?

Vitamín D

Je nezbytný pro imunitu, ale také zdravé kosti a zuby. Doporučuje se užívat jej zejména v zimě a během měsíců, kdy trávíme méně času venku. Právě ve slunečních paprscích je totiž jeho přirozený zdroj, který nám v zimě může scházet. Pravidelné doplňování vám zajistí silnou obranyschopnost proti nemocem a virózám.

MSM pro silné klouby

S rostoucím věkem může být stále obtížnější udržovat vaše klouby v perfektní kondici. Pomůže vám k tomu produkt MSM, který podporuje regeneraci a výživu kloubů a kloubních chrupavek, ale kromě toho má také pozitivní vliv na zmírnění symptomů alergií a má také antimykotický a antibakteriální účinek.

Maca na povzbuzení

Tento původem jihoamerický doplněk stravy je velmi účinný pro všechny, kdo bojují s únavou, vyčerpaností a oslabenou imunitou. Oblíbená Maca posiluje imunitní systém i paměť a podporuje nárůst fyzické a psychické výkonnosti. Pomůže zejména studentům, kteří se nechtějí spoléhat jen na kávu, ale také všem, kdo potřebují trochu povzbudit do pracovního výkonu.

Moringa pro imunitu

Je velmi účinná pro posílení obranyschopnosti a je přirozeným zdrojem vitamínu C, železa, hořčíku i draslíku. Má vysoké nutriční kvality a vysoký antioxidační, protizánětlivý a ochranný efekt. Pomáhá i jako prevence řady závažných obtíží, jako je cukrovka, anémie, artritida nebo respirační onemocnění.

Ostropestřec pro silná játra

Tato bylinka podpoří přirozenou činnost jater, které se každodenně musí vypořádávat s celou řadou látek přijímaných v naší stravě nebo z vnějšího prostředí. Pomůže zejména tehdy, pokud si rádi dopřáváte něco tučnějšího či skleničku alkoholu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář