Neděle, 28 dubna, 2024
Home Móda Trendem letošního podzimu jsou minikabelky

Trendem letošního podzimu jsou minikabelky

od Redakce
0 komentář
kabelky

Zatímco ještě před nedávnem jste na ulicích světových módních metropolí, jako jsou New York či Paříž, potkávali především ženy s velkými oversize kabelkami, o kterých bylo možné s trochou ironie říci, že se jim do nich kromě všech potřebných věcí vešel i menší nákup, letos je vše jinak. Hitem letošního roku jsou menší elegantní kabelky až minikabelky, do kterých se naopak vejde jen to nejpotřebnější, tedy peněženka, mobilní telefon, kapesníčky, klíče a nejnutnější kosmetika.

Praktičnost i bezpečnost

Jednou z výhod kabelek menších rozměrů je zejména jejich pohodlnost. Tyto kabelky bývají totiž většinou vybaveny nejen dvěma či jedním klasickým uchem, ale také praktickým delším popruhem či řetízkem, který umožňuje jejich nošení nejen přes rameno, ale také křížem. Pokud tedy už nějakou dobu hledáte dámské kabelky, u kterých nebudete muset řešit, kam s nimi v případě, že máte plné ruce dalších tašek či dětí, tyto kabelky nabízejí jednoduché řešení. V městském prostředí je navíc nošení kabelky křížem také mnohem bezpečnější z hlediska možné krádeže, neboť případnému zloději tak neumožníte, aby vám kabelku z ramene či ruky jednoduše vytrhl.

Úleva pro vaše záda i skříň

Nošení malých kabelek doporučují také fyzioterapeuti a lékaři. Mnohé odborné studie totiž potvrdily, že příčinou chronických bolestí a problémů se zády u žen je právě dlouhodobé nošení těžké kabelky na jednom rameni. Obchody, kamenné i internetové, nabízejí obrovské množství menších kabelek různých stylů, tvarů i barev. Mnoho českých žen má vášeň pro italské kabelky, které kromě elegantního nadčasového designu vynikají i kvalitními materiály a zpracováním, stejně tak je tomu i u minikabelek. Kromě toho, že budete s malou kabelkou za módní hvězdu, jistě oceníte i její další výhody, jako například více místa ve skříni, neboť menší kabelky jsou díky svým rozměrům mnohem skladnější, i to, že v menší kabelce vždy rychle a snadno najdete to, co hledáte, neboť v ní není prostor pro nepotřebné věci.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář