Úterý, 19 března, 2024
Home Styl Praskací cigarety se vrací! Jak si můžete dopřát oblíbenou příchuť?

Praskací cigarety se vrací! Jak si můžete dopřát oblíbenou příchuť?

od Redakce
0 komentář

V minulosti byly praskací cigarety velmi populární. Běžnou příchutí byl mentol, který jste si mohli užít během kouření. Postupně je ale výrobci přestali vyrábět, čímž nepotěšili mnoho lidí. Jestli si chcete tento druh cigaret vychutnat i dnes, máme pro vás dobrou zprávu. Existuje totiž velmi jednoduché řešení. Stačí, když si zakoupíte speciální kuličky s příchutí a příslušenství.

Jaké příchutě můžete vybírat?

Mentolové cigarety zná asi každý z nás. Naštěstí dnes se nemusíte omezovat jen na tuto příchuť. Praskací kapsle dnes najdete až s 10 příchutěmi, takže je můžete klidně střídat a zkoušet, která vám bude chutnat nejvíce. Mezi nejoblíbenější patří mentol, borůvka nebo meloun, ale můžete zkoušet i mnoho dalších. Která se nakonec stane vaším favoritem? Vybírat můžete:

  • klasické: mentol, borůvka, jahoda, hroznové víno, jablko,
  • exotické: meloun, liči,
  • nápoje: cola, zelený čaj,
  • mix příchutí.

Jak do cigarety dostat svou oblíbenou chuť?

Aplikace do cigarety je velmi jednoduchá a můžete využít hned dvě metody. První je pomocí dřevěné paličky, kterou dostanete ke každému balení při nákupu. Ostrým koncem paličky uděláte dírku do filtru cigarety a kuličku tam zastrčíte tupým koncem. Musíte jen myslet na to, že nikdy nesmíte na zastrčení použít ostrý konec, jinak by kulička mohla prasknout!

Druhá možnost je ještě jednodušší. Aplikátor MRblast si můžete připevnit ke klíčům, takže ho nikdy nezapomenete s sebou. Ostrou částí propíchnete filtr cigarety. Do druhé části vložíte kuličku a přiložíte k filtru. To je všechno. Cigaretu budete mít připravenou během několika vteřin a nemusíte myslet na to, kterou část paličky máte použít. Potom už si stačí jen zapálit a vychutnat si oblíbenou příchuť, kterou jste právě zvolili. Uvidíte, že budete mít z kouření zcela nový požitek a aplikace je přitom velmi jednoduchá a rychlá!

 

Zdroj obrázku: Natali Brillianata / Shutterstock.com


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář