Úterý, 19 března, 2024
Home Móda Na zimu se šatů vzdát nemusíte. Tyto vás zahřejí a dodají vám elegantní vzhled

Na zimu se šatů vzdát nemusíte. Tyto vás zahřejí a dodají vám elegantní vzhled

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
šaty

Ani přes zimu se není třeba vzdávat elegantních šatů. Když zvolíte ty správné, ani vám nebude zima, a navíc budete vypadat vždy mimořádně upraveně a žensky. Stačí, když přesedláte na teplejší varianty nebo na vrstvení. Šaty v zimě jsou skvělou variantou, pokud vás už kalhoty nudí a chcete si zachovat variabilitu šatníku.

Zaměřte se na materiály, jako je vlna, úplet, samet, mohér nebo kašmír, protože ty vás dokážou zahřát. Pak už ani nebudete potřebovat další vrstvy.

Dámské svetry dlouhé můžete doplnit také vhodnou obuví. Ideální jsou zejména vysoké kozačky, nebo kotníkové boty, před jarem už opět můžete vsadit na tenisky nebo elegantnější polobotky. K tomu ještě přidejte velkou zimní šálu a stylový klobouk. Jakmile jednou teplejší šaty obléknete, už je nikdy nebudete chtít sundat, protože jsou skutečně mimořádně pohodlné.

Poslouží i oversize svetry

Žádné teplé šaty z výše zmíněných materiálů v šatníků nemáte? Nevadí, možná v šatníku najdete pár oversize kousků, které vám sahají třeba do půli stehen. Pak z takového kousku snadno uděláte šaty. Když navíc oblečete teplejší legíny, není se ani třeba bát, že by vám koukala nějaká část těla, která by měla jinak zůstat zakrytá. To samé pak můžete udělat i s mikinami, které jsou vám větší. Dlouhé mikiny stačí doplnit teplými punčochami a hned máte pohodlný, a přitom elegantní outfit.

Vytvořte siluetu

Siluetu vám pomůže vytvořit úzký pásek, který hezky zvýrazní pas. Jiné doplňky ani nemusí být potřeba. Máte-li rolák, postačí jako spodní vrstvu zvolit jen tričko či tílko, pokud má naopak kruhový výstřih, hezky jej doplní košile, aby přirozeně vykukoval límeček.

Poslouží i obyčejné šaty

Sice vás tolik nezahřejí, ale ani ty nemusíte na zimu ukládat do skříně. I na šaty se dá obléct teplý svetr, který vás zahřeje. Dobrou volbou může být i rozepínací kardigan. Chybět samozřejmě nemohou teplé punčochy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář