Úterý, 19 března, 2024
Home Dovolená Jak si na dovolené vyhodit z kopýtka

Jak si na dovolené vyhodit z kopýtka

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
podmořský svět

Dovolenkáři všech zemí, spojte se! Léto je v plném proudu a ti, kteří již mají svou oficiální rekreaci za sebou, si začínají pohrávat s myšlenkou, zdali si „neorazit“ ještě jednou. Stručně a jasně: výborný nápad! Ti, kteří na svůj čas oddechu teprve čekají, intenzivně přemýšlejí, jak jej prožít netradičně a intenzivně.

Na samotě u vody

Není žádným sobectvím si dovolenou nalajnovat k vlastní spokojenosti a vyhodit si přitom z kopýtka. Ty tam jsou doby, kdy jasný ráz udávaly hotely a cestovní delegáti. Dnes je jednoznačným pánem klient, jemuž se šijí programy na míru. Oblíbenou kombinací nerušeného odpočinku s aktivním programem je pobyt na robinsoniádě s potápěním. Obdivovat podmořské krásy může každý, kdo projde základním výcvikem specializovaných agentur, které se ponorům věnují.

Bez peněz do moře nelez

Přestože je vyškolený personál svým klientům plně k dispozici a na cestě do mořských hlubin je doprovází, je velmi žádoucí mít k ruce i pojištění, který může být doslova hozeným záchranným kruhem, když se něco nepovede. Pojištění pro potápěče do zahraničí je samostatnou kapitolou v nabídce služeb pojišťoven. Pracuje s jasnými fakty a rozlišuje nejen náročnost ponoru, ale je plně k funkční i při pobytu v hyperbarické komoře.

pojišťovna ergo

Kdy se připlatit vyplatí?

Potápění spadá do skupiny adrenalinových sportů. Ponor do hloubky 40 metrů, který je vhodný pro začátečníky, bývá realizován nejčastěji. Z hlediska bezpečnosti se bude kalkulovat na dvojnásobku základní sazby. Připojištění pro ponor do 40 metrů hloubky, které využijí zkušenější adepti, kryje maximální rizika. Příplatek za takovou službu naroste na čtyřnásobek běžné ceny. Zážitek z potápěčské akce s kyslíkovou bombou na zádech ale za každou vynaloženou korunku navíc stojí, protože se stane nezapomenutelným okamžikem vašeho života, který zaplní nejen strany ve vašich fotoalbech, ale i ve vašich srdcích a myslích.

Pakliže jsme vás dostatečně navnadili a rozhodli jste se, že si letošní dny u moře pořádně užijete, okořeňte si nejen jídlo, ale především nevšední zážitek.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář