Úterý, 19 března, 2024
Home Móda Přivítejte jaro v nových trendy botech. Vsaďte na tradiční barvy a kvalitní střihy

Přivítejte jaro v nových trendy botech. Vsaďte na tradiční barvy a kvalitní střihy

od Redakce
0 komentář
barvy

I když tomu počasí zatím moc nenasvědčuje, v obchodech se už pomalu začínají připravovat na příchod jara. Znamená to pro ně totiž prakticky kompletní obměnění kolekce. Nové modely je třeba zavčas nachystat a připravit, aby si je lidé mohli pořídit ještě předtím, než se oteplí. A stejně to platí i u obuvi. Co nosit v jarním počasí, které je sice již výrazně teplejší, ale stále plné výkyvů a někdy i deště?

Je třeba pamatovat na to, že na jaro je potřeba pořídit určitě stále boty uzavřené. Pro neformální příležitost a vycházky do přírody jsou ideální prakticky jakékoliv tenisky. Na společenské události se rozhodně hodí lodičky s plnou špičkou, ale třeba i elegantní dámské polobotky.

První jarní paprsky slunce

Na jaře se člověk chce co nejrychleji zbavit teplých svetrů a vysokých bot, ale přesto bychom hned neměli skákat do sandálů. Na denní nošení je vhodné zvolit boty bez podpatku, kožené baleríny nebo dámské mokasíny. Výhodou je, že tyto typy bot padnou skvěle nejen ke kalhotám, ale obvykle také k šatům nebo sukni. Do jarního počasí jsou zcela ideální a přežijí i náhlý déšť nebo mírné ochlazení. Volte neutrální černou, bílou a béžovou obuv. Takový módní kousek je nadčasový a vydrží vám bez potíží klidně i několik sezón. Ostatní barvy se průběžně mění a každou sezónu se najdou jiné, které jsou trendy. V takových barvách ale kupujte vždy jen jeden nebo dva kousky, abyste zbytečně nepodléhali módním vlivům.

Na jaro i kozačky

V posledních letech se stávají stále módnější také letní kozačky. Ty se typicky prodávají v béžových a hnědých barvách a také v pestrých a světlých pastelových odstínech. Bývají volné, aby poskytovaly i v teplejším počasí dostatečné větrání. Skvěle se k nim hodí kabelka v barvě kozaček nebo výraznější kousek v podobě extravagantnějšího šperku nebo výrazného klobouku. Přivítejte tedy jaro v nové obuvi.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář