Neděle, 28 dubna, 2024
Home Styl Autokoberce do auta? Jedině ty na míru

Autokoberce do auta? Jedině ty na míru

od Redakce
0 komentář
autokoberce

Víte, která část interiéru vozu dostává během zimních měsíců nejvíce zabrat? Jsou to autokoberce. Ty jsou totiž při každé jízdě vydány napospas vašim podrážkám, ale často na nich končí také drobky od rychlého obědu v autě a další věci.

Textilní či gumové, hlavně ať jsou udržované

Potrpíte-li si na vzhledu interiéru svého auta, určitě vám záleží na tom, v jakém stavu jsou vaše autokoberce. Vysáváte je pravidelně? Máte textilní koberce, které je nutné také ošetřovat speciálními přípravky? Po zimě jsou koberce v autě zašpiněné od soli a kamínků. Nestačí-li jejich důkladné omytí, pořiďte si koberce nové. Vždy se ale řiďte při jejich výběru tím, jaký vůz řídíte. Vlastníte-li například Passat, pořiďte si koberce Passat. Proč?

Autokoberce na míru

Každý model vozu má unikátní interiér. To platí také o rozměrech koberců. Jelikož je pořizovací cena autokoberců natolik nízká, že nijak nenaruší váš rozpočet, nevyplatí se koupit autokoberce univerzální. Jejich cena je stejná jako koberců značkových, ale mají jednu nevýhodu: nemusí do vašeho vozu pasovat. Proto si vždy pořiďte koberce podle typu svého vozu.

Nejpopulárnější a nejprodávanější typy vozů v České republice

Jelikož českým silnicím stále kralují vozy značky Škoda, s největší pravděpodobností si budete svůj nový autokoberec vybírat pro svůj vůz, který je od této značky. Nejčastěji prodávanými auty jsou typy Octavia, Fabia a Scala. Dá se tedy předpokládat, že si budete vybírat koberce Octavia, Fabia či Skala.

Ať už řídíte jakýkoliv vůz, jakmile nastane čas na výměnu koberců, vybírejte pouze z těch originálních, které jsou kvalitní a skvěle padnou. Ušetříte si zbytečné starosti s tím, co dělat s kobercem, který je moc velký nebo naopak miniaturní. Skvěle padnoucí koberec vám nebude překážet u pedálů a doladí celkový vzhled vašeho vozu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář