Neděle, 28 dubna, 2024
Home Móda Oblečte se nejenom stylově, ale i pohodlně

Oblečte se nejenom stylově, ale i pohodlně

od Redakce
0 komentář
oblečení

Šaty dělají člověka. Souhlasíte s tím? Pokud ano, jistě si dáváte záležet na tom, jaké oblečení si kupujete. Mnohdy dlouze vybíráte, abyste byli spokojeni jak po stránce designu, tak samozřejmě po stránce pohodlnosti. Na co v takovém případě hledět, pokud chcete najít osvědčený kompromis?

Zaměřte se na pohodlnost

Ta je v oblečení velmi důležitá. Pamatujte na to, že ve vašem outfitu budete často i několik hodin a tak je třeba, abyste se v něm cítili dobře. Samotnou pohodlnost ovlivňuje hned několik věcí, a to:

  • Kvalita materiálu
  • Zvolený střih
  • Správná velikost

Při výběru samozřejmě respektujte i to, o jaké oblečení se jedná a kam ho budete nosit. Na doma si jistě vezmete pohodlné pánské tepláky, zatímco když máte v plánu vyrazit ven, nebo také do práce, bude nezbytné tomu volbu vašeho outfitu jasně přizpůsobit.

Kvalitní materiál je základ

Pohodlnost jde ruku v ruce s tím, jaký je u oblečení použitý materiál. Tady jasně dominují materiály přírodní, které jsou nejlepší volbou. A není třeba hledat nic nového, když osvědčená bavlněná trička stále patří s ohledem na ideálnost materiálu mezi to nejlepší. Ideální je, pokud je bavlna čistá, s ničím nekombinovaná. Roli také hraje to, jaká je její gramáž. Ta má vliv jak na pohodlné nošení, tak i na kvalitu – tedy v tomto případě na životnost.

Nebojte se originality

Jak na to, pokud vám jde především o pohodlnost, to už víte. Nyní se zaměříme i na to, že byste se při výběru vašeho oblečení neměli bát také originality. Pokud chcete vypadat originálně, nebojte se vsadit jak na různé barvy, tak se nebojte vsadit ani na různé vzory. Někteří vidí originalitu také v konkrétních značkách. I  to může být cesta, jak se odlišit a jak mít styl. Pamatujte však, že ten vždy bude spojený hlavně s tím, jak vám daný outfit sedí a zda se v něm cítíte dobře a odpovídá tomu, co rádi nosíte.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář