Sobota, 27 dubna, 2024
Home Styl Na první pohled drobnosti, kterými výrazně vylepšíte své auto

Na první pohled drobnosti, kterými výrazně vylepšíte své auto

od Redakce
0 komentář
auto

Ne každý má auto jenom jako dopravní prostředek. Pro řadu lidí je to doslova člen rodiny, na kterého nedají dopustit. I proto své auto neustále myjí, leští a také ho voskují. A dále ho neustále něčím vylepšují. V souvislosti s tím se společně podíváme na tři na první pohled drobnosti, které vašemu vozu rozhodně prospějí a přijdou vhod. O co se jedná?

Lemy na blatník

První vylepšení se týká oblasti vašich blatníků. Výhody, které jsou s tím spojeny, jsou hned dvě. Tou první je to, že plastové lemy blatníku mohou inovovat design vašeho vozu. Když se podíváte na řadu nových vozů, hlavně z kategorie SUV, tak mají tyto lemy také. Přímo z výroby. Tak proč své auto taktéž neinovovat? Kromě designové funkce pochopitelně nelze opomíjet ani funkci praktickou, hlavně pokud jde o ochranu této části vozu.

Praktické nášlapy

Druhé vylepšení je sice o něco dražší, ale vyplatí se do něho také investovat. Hodí se hlavně u současných tolik populárních SUV. Ne všechny totiž praktické nášlapy mají. Pokud vaše auto nikoliv a vždy jste přemýšleli o tom, že si je pořídíte, proč to neudělat? Opět je třeba říci, že výhod to bude mít hned několik. Primárně je to:

  • Design
  • Ochrana
  • Snadnější nastupování

Pokud se rozhodnete nášlapy na váš vůz vybrat, je třeba zvolit ty správné. Základem v tomto směru není nic jiného, než typ vašeho vozu. Zjistěte ideálně VIN a podle něho najdete i správný nášlap.

Jednoduché deflektory

Třetím naším tipem jsou jednoduché deflektory, nebo též ofuky oken. Jde na první pohled jenom o kousek plastu, který máš však unikátní funkci. Pokud nepoužíváte klimatizaci a jezdíte spíše s otevřenými okénky, je toto řešení nejlepší možnou volbou. Uvidíte, že hluk a také prudké foukání vzduchu do vašeho vozu bude díky tomuto prvku minulostí. Přesvědčte se sami. Navíc instalace je snadná a zvládne ji každý, svépomocí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář