Sobota, 27 dubna, 2024
Home Styl Nejlepší místa a způsoby žádost o ruku!

Nejlepší místa a způsoby žádost o ruku!

od Redakce
0 komentář
žádost o ruku

Žádost o ruku je jedním z nejdůležitějších okamžiků v životě každého páru. Je to chvíle, která zůstane v paměti navždy a zanechá v nás nádherné vzpomínky. Aby byla tato chvíle dokonalá, je třeba vybrat nejen ten pravý okamžik, ale i to správné místo a způsob. Existuje milion způsobů a míst pro žádost o ruku. Zde je pouze malá inspirace, kterou můžete využít. 

V přírodě 

Pokud jste milovníci přírody a dobrodružství, přemýšlejte o tom, že se svou partnerkou vyšplháte na nějakou malebnou horu s krásným výhledem do okolí. Na vrcholu můžete udělat nádhernou romantickou žádost o ruku při západu slunce. Ten výhled a atmosféra budou nepopsatelné. Jestli zvolíte výstup na horu, nejkrásnější je: 

  • Lysá hora, 
  • Velká Deštná, 
  • Milešovka, 
  • Sněžka. 

Na pláži při západu slunce 

Pláž je tradičním místem pro romantické chvíle. Zkuste to však udělat nějak originálněji. Procházka po pláži na dovolené za zvuku vln a později žádost o ruku při západu slunce je naprosto kouzelná. Dechberoucí diamantové zásnubní prsteny vám k úspěšné žádosti hodně pomohou. Vyberte pro svou nastávající ženu takový, jaký bude nosit s láskou. 

Během romantické večeře 

Vyrazte s partnerkou do oblíbeného restaurace a domluvte si předem, aby šéfkuchař připravil něco speciálního. Po dobrém jídle můžete přijít s otázkou, kterou jistě nečeká. K prstenu přidejte i náramky s jiskřivými diamanty, které budou ladit s prstenem. Tento set bude krásnou ozdobou vaší snoubenky. 

Na místě prvního setkání 

Vezměte svou partnerku na místo, kde jste se poprvé potkali, poprvé políbili nebo poprvé řekli „miluji tě.“ Toto místo bude pro vás oba plné emocí a vzpomínek. Zvolit můžete i místo své první dovolené nebo jiné místo, které má pro vás oba velmi hluboký význam. Přidáte k tomu další důležitou vzpomínku na váš společný vztah, která vydrží navždy. A vždy můžete využít také pomoc přátel a rodiny, kteří vám poradí s výběrem prstenu i místa. 

 

Zdroj obrázku: eldar nurkovic / Shutterstock.com 


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 80 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář