Úterý, 19 března, 2024
Home Styl 4 důvody proč si vyrobit vlastní fotoknihu

4 důvody proč si vyrobit vlastní fotoknihu

od Redakce
0 komentář
fotokniha

Pojem fotokniha je dnes už poměrně rozšířený a málokdo by o něm už někdy neslyšel. Je také pravdou, že v průběhu několika posledních let začaly fotoknihy pomaličku zastiňovat klasická fotoalba. Těch důvodů, proč je fotokniha lepší než album plné fotek, je samozřejmě mnoho – my se jim však v dnešním článku věnovat nechceme.

Naopak vám chceme ukázat 4 dobré důvody, proč si vyrobit svoji vlastní fotoknihu. Zvládne to úplně každý i bez předchozích zkušeností. Takže pokud nad výrobou stále váháte, dnešní článek vás přesvědčí, proč se do toho pustit třeba ještě dnes.

Důvod první: vše máte ve svých rukou

Pokud jste alespoň malým kousíčkem tvořivá duše, pak vás musí chtě nechtě tvorba fotoknihy okamžitě chytit a už nepustit. Je to totiž opravdu velká zábava. Od začátku máte vše ve svých rukou, což vám dává neskutečně mnoho možností, jak si s fotoknihou vyhrát. Můžete se rozhodovat mezi formátem, vybírat barvu pozadí, určovat rozložení fotek, přidávat k fotkám texty a podobně.

Důvod druhý: skvělá památka i krásný dárek

Fotokniha je perfektní památka na důležité okamžiky. Záleží jen na vás, jak ji tematicky pojmete. Nejčastějším tématem jsou svatby, narození dětí nebo třeba dovolená. Fotoknihy jsou i ideálním dárkem – ať už se jím rozhodnete potěšit vy sami, nebo ho využijete jako pozornost pro někoho, na kom vám záleží.

Důvod třetí: je finančně dostupná

Pokud bychom do něčeho neměli váhat investovat, pak jsou to vzpomínky. Fotoknihy FotoZeus jsou navíc cenově dostupné a dovolit si je může opravdu každý. Fotoknihu zde můžete vytvořit už od pár stokorun, kdy záleží na formátu, počtu stran i typu stránek. Ať už tedy hledáte způsob, jak si uchovat vzpomínky na krásné a důležité chvíle, aniž byste na tom nechali ranec peněz, je fotokniha super volba.

Důvod čtvrtý: praktičnost

Posledním avšak neméně důležitým důvodem, proč nad pořízením fotoknihy neváhat, je její praktičnost. V porovnání s albem je totiž daleko skladnější a to i za předpokladu, že se v knize objeví stejné množství fotografií jako v klasickém albu. Doma už vám tak fotky nebudou zabírat tolik místa.

 

Zdroj foto: Andrew Angelov / Shuttersrtock.com


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář