Úterý, 19 března, 2024
Home Jen pro ženy Udělejte si čas sama pro sebe

Udělejte si čas sama pro sebe

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
hlídaní dětí

Rodina, práce, domácnost, každodenní plánování a chystání dětí, kroužků, prázdnin. Neskutečný kolotoč, který dnes a denně podstupujete, si vybírá svou daň. Jste unavená, ustaraná, někdy podrážděná a nervózní. Je toho na vás někdy tolik, že nedokážete udržet emoce na uzdě a začnete bezdůvodně křičet na obsluhu u benzínové pumpy nebo na paní na úřadě. Nejvyšší čas na změnu! Udělejte si čas jen sama pro sebe, užitek z toho budete mít nejen vy, ale celá rodina.

Řekněte si dost

Děláte pro ně první poslední a stejně se nedočkáte žádného vděku? Chystáte jim svačiny, vozíte děti do kroužků, večeři mají dříve než si o ni sami řeknou, ale stále máte pocit, že ještě by to chtělo uklidit v kuchyni, přerovnat boty v chodbě, uskladnit zimní věci a udělat další miliony věcí, které nikdo jiný než vy neudělá? Řekněte si dost! Nestojí vše jen na vás a hlavně tím, že se totálně zničíte, ničemu neposloužíte.

Čas jen pro sebe

Ba naopak. Naučte si udělat čas jen sama pro sebe a hlavně bez rodiny. Najměte na daný čas chůvu na hlídání dětí a vyrazte na kosmetiku nebo si jděte zacvičit. Daný čas se naučte věnovat jen sama sobě, uvidíte, že nepomáháte jen sobě, ale vlastně celé rodině. I ostatní členové rodiny budou vědět, že v daný čas nejste k dispozici a o věci se musí postarat sami. A uvidíte, že jim to půjde skvěle. Naučí se dělat svačiny, vyprat i naplnit myčku.

hlídaní dětí

Nezapomeňte na čas s partnerem

Právě věčný kolotoč rodinných povinností a stresu často způsobuje neshody mezi partnery nebo jisté odcizení. Určete si tedy nejen čas, kdy se budete věnovat sobě, ale i čas, který věnujete jen svému partnerovi. Zajistěte si pravidelné hlídání dětí v Praze a jděte na večeři, do kina nebo si jděte zajezdit na kolečkových bruslích jen ve dvou. Nebo zkuste romantickou procházku historickou Prahou s posezením na útulné terásce. Uvidíte, že budete šťastnější a vyrovnanější, a bez ohledu na to, jestli je prádlo úhledně ve skříňkách nebo nádobí v myčce!


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář