Sobota, 27 dubna, 2024
Home Zábava 5 prvků, které nesmí chybět na zahradní párty

5 prvků, které nesmí chybět na zahradní párty

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
zahradní párty

Léto vždy patří slunci, grilování a volnému času mimo domov. Nejlepší je samozřejmě strávit krásné chvíle s rodinou a přáteli. Nemusíte kvůli tomu vyrážet daleko. Stačí, když si na zahradě připravíte párty, na kterou nikdo dlouho nezapomene a všichni si ji pořádně užijí. Poradíme vám hned pět věcí, na které nesmíte nikdy zapomenout během plánování a zařizování. 

Plánování je základ 

První věcí je samotné plánování. Zahradní večírek se nemusí zdát jako velká věc, ale musíte zařídit pár věcí, které podpoří celkovou atmosféru. Musíte mít dost jídla, pití, židlí a výzdobu. Při plánování jakékoli oslavy nebo večírku si musíte položit pár základních otázek: 

  • Kolik lidí přijde? 
  • Jaká bude atmosféra? 
  • Formální nebo neformální oblečení? 
  • Jaký typ párty budu pořádat? 

Kouzelná výzdoba 

Hodně lidí to podceňuje, ale výzdoba je klíčová pro atmosféru. Rozhodně potřebujete osvětlení v podobě malých luceren, žárovek nebo LED osvětlení. Přidejte také girlandy, džbány plné čerstvých květin nebo jiné dekorace. 

Posezení na zahradě 

Všichni hosté si musí někam pohodlně sednout. Nesmíte proto zapomenout na dostatečné množství židlí, sedáky, deky a polštáře. Skvělou možností jsou také lavičky nebo lehátka podle toho, kolik lidí k vám přijde. Velmi stylové je také paletové sezení s polštáři a dekami. 

Soustřeďte se na výzdobu stolu 

Každý si během večírku sedne ke stolu a zaručeně to bude středobod vaší párty. Musíte se mu proto hodně věnovat během příprav. Talíře, misky a sklenice jsou základ. Přidejte vázy s květinami, svíčky, ubrousky nebo originální jmenovky. Uvidíte, že takové drobnosti úplně změní atmosféru. 

Vytvořte útulnou a zábavnou atmosféru 

Lampiony, svíčky i společenské hry vytvoří dokonalou atmosféru. Především vtipná trička mohou povznést atmosféru. Překvapte s nimi své hosty a společně se jim můžete smát celý večer. Je pouze na vás, jakou atmosféru chcete vytvořit a jako pomůcky k tomu použijete. 

 

 

Zdroj obrázku: Monkey Business Images / Shutterstock.com 


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 80 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář