Sobota, 27 dubna, 2024
Home Zábava Den dětské knihy a Čiperkové

Den dětské knihy a Čiperkové

od Redakce
0 komentář
čiperkové

Dnes je Mezinárodní den dětské knihy a to je nejlepší čas představit vám novou knížku pro děti, na které autoři právě pilně pracují. Jedná se pohádkový zpěvník Čiperkové – Frčíme dál. Bude obsahovat 8 pohádek z pera Simony Votyové, 20 písniček včetně not, z nichž většinu složil Jiří Vopava, krásné ilustrace od malířky Lenky Petráčkové a fotografie Čiperků. Pokud ještě nevíte, kdo Čiperkové jsou, tak vězte, že se jedná o nejpopulárnější dětskou kapelu v ČR, která baví ty nejmenší už 7 let a na svém YouTube mají celkově přes 180 milionů zhlédnutí

Čiperkové s písničkou na rtech zažívají spoustu dobrodružství. To se rozumí, že zpívat a vyprávět budou i na stránkách tohoto pohádkového zpěvníku. Dozvíte se, jak potkali vystrašené strašidlo, honili rozutíkaná písmenka a bojovali s hromem Buřinou. Také vám prozradí, že se opičce Ole do tlamičky nastěhoval Kazizubka, vosičkám odnesl skřítek Nepořádník hračky, berušce Alušce se nechtělo do školky, kytička Jasmínka přebarvovala žluté nebe, Sluníčko počítalo obláčkové ovečky a vytrestalo ulhanou princeznu.

Po povídání si můžete společně zazpívat z čiperkovského repertoáru.

Knížka vyjde v polovině května, aby ji děti mohly dostat ke Dni dětí 1. 6. Předplatit si ji můžete za 269 Kč včetně poštovného přes Hithit: https://www.hithit.com/cs/project/9510/pohadkovy-zpevnik-ciperkove-frcime-dal  čímž tvůrcům pomůžete a navíc si můžete vybrat i další odměny.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář