Úterý, 19 března, 2024
Home Styl Ofuky oken vám pomohou cítit se v automobilu lépe. Kvalitní potah zase ochrání interiér

Ofuky oken vám pomohou cítit se v automobilu lépe. Kvalitní potah zase ochrání interiér

od Redakce
0 komentář
ofuky oken

Pro váš automobil je dispozici celá škála příslušenství. Většina tohoto příslušenství je vyráběna pro nejrůznější typy vozů, a tak není problém je sehnat právě i pro ten váš. Takovým příkladem jsou například dodatečně instalované ofuky na okna, které mohou v lecčems pomoci. Také interiér vašeho vozu můžete lépe chránit, a to díky potahu, ať už se jedná o ty, které instalujete víceméně nastálo, nebo jsou to potahy ochranné, když například vůz servisujete.

Větrat můžete i v dešti

Výrobci instalují do svých vozů nejrůznější vychytávky, které nám zpříjemní jejich používání. Na řadu praktických věcí, které známe už z minulosti, se však někdy zapomíná. Mezi takové patří praktické ofuky oken. Toto příslušenství vám například umožní vyvětrat, když venku trochu prší, případně sněží. Větrání i při nepřízni počasí je důležité, zejména třeba v případě, pokud chcete odmlžit okna. Pokud nainstalujete ofuky, tak díky tomu:

  • Usměrníte proudění vzduchu okolo oken
  • Budete lépe chráněni před nepříznivým počasím

Jednou z příjemných věcí, pokud se jedná o ofuky, je to, že díky usměrnění proudění vzduchu okolo oken vašeho vozu se vám nebudou do interiéru dostávat kapky deště či sníh. Vše má samozřejmě své meze, ale výrazně lze takto zlepšit komfort při větrání, a to i když zrovna neprší. Také samotný proud vzduchu při pootevřeném okně totiž nebude tak výrazný. Ofuky jsou také vyráběny z kouřových materiálů, které snižují propustnost UV záření, a tak poskytují určitou ochranu proti slunci, které svítí například nepříjemně z buku.

Lepší ochrana interiéru

Nemusí to být ale pouze ofuky, které se vám mohou při běžném používání vozu hodit. Zejména, pokud máte starší vůz, může být právě načase pořídit nové potahy do auta. Ty dokáží zlepšit vzhled vozu, zejména pokud už má interiér něco za sebou. Existují ale také vyloženě ochranné potahy, které se používají třeba tehdy, pokud dáváte vůz do servisu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář