Úterý, 19 března, 2024
Home Krása a zdraví Briliantové šperky pro každou výjimečnou příležitost. Jak a kdy je nosit?

Briliantové šperky pro každou výjimečnou příležitost. Jak a kdy je nosit?

od Redakce
0 komentář
šperky

Pokud se řekne briliant, napadne nás zpravidla exkluzivní šperk. Je tomu skutečně tak. Ačkoliv briliant neoznačuje žádný konkrétní drahý kámen, ale brus drahého kamene, tak vždy má toto označení nádech exkluzivity. Pravý briliant je totiž diamant, ačkoliv to mohou být i jiné drahé kameny. Pokud se jedná o briliantový brus, hovoříme o výjimečně nádherném kulatém brusu. Díky tomu pak vzniká jedinečný briliantový šperk. Takové šperky nosíme zejména při výjimečných příležitostech.

Společenská událost nebo luxusní večeře

Mezi takové příležitosti, při kterých chceme oslnit, jsou nepochybně události většího společenského významu. Ať už jsou to exkluzivní společenské události nebo třeba luxusní večeře, na kterou vyrazíte se svým partnerem, vždy ženu zkrášlí nádherný dekolt ozdobený brilianty. Na to jsou skvělé diamantové náhrdelníky, které dodají každému večernímu outfitu na exkluzivitě. Zejména pokud zvolíte náhrdelník, který je bohatší, myslete na to, že by to mělo být vždy úměrné situaci. Za hvězdu totiž můžete být i s jednodušším náhrdelníkem nebo přívěskem, který nebude tak výrazný. Roli totiž samozřejmě vždy hraje také cena, kdy v případě náhrdelníků záleží rozhodně na:

  • Množství osazených kamenů
  • Velikosti kamenů

Samozřejmě záleží také na dalších faktorech, jako je například kvalita kamenů, jeho brus a podobně. O exkluzivních diamantech s briliantovým brusem jsme ostatně hovořili už v úvodu. Myslete také na to, v čem bude drahý kámen osazen, což typický bývá klasické žluté zlato, bílé zlato nebo stále populárnější růžové zlato. Šperk by měl dokonale ladit k šatům, měl by je doplňovat a působit stejně jako šaty především vkusně, nikoliv vulgárně. Zkrátka aby žena byla za všech okolností za dámu.

Opravdu výjimečné okamžiky

Žádná událost není tolik výjimečná, jako je svatba. Pro takové situace jsou jako stvořené zásnubní prsteny s briliantem. Takový šperk lze potom vnímat doslova jako investici a možnost pro uložení prostředků. Ostatně stvrzuje pevnost vašeho svazku.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář