Neděle, 28 dubna, 2024
Home Styl Obáváte se policejních hlídek? Tak vylepšete své auto

Obáváte se policejních hlídek? Tak vylepšete své auto

od Redakce
0 komentář
auto

Policejní hlídky na silnicích mají za úkol monitorovat, kontrolovat a případně i trestat některé řidiče. Ne vždy je ale jejich činnost vítaná, jelikož mnohdy jde o jednání, které může hraničit i s šikanou. Není proto divu, že řada řidičů hledá cesty, jak se policii vyhnout. Funguje zde i určitá solidarita v tom směru, že někteří řidiči na jiné blikají, aby je upozornili na to, že poblíž bude hlídka. Jde o osvědčený, ale ne stoprocentní postup.

Pomoci může populární kamera

Dnes má kameru ve voze stále více lidí. A není se čemu divit. V první řadě je dobrým pomocníkem ve chvíli, kdy dojde k nějaké nehodě. Pokud obě strany tvrdí něco jiného, nastupuje na řadu důkaz v podobě kamerového záznamu. Proto lidé kamery v autech mají. Pokud jde o jejich výběr, rozhoduje především:

  • Rozlišení kamery
  • Kvalita záznamu
  • Doprovodné funkce

Kromě případů s nehodami se toto řešení hodí i ve chvíli, kdy máte obavy z policejních hlídek. Známé a kvalitní autokamery Neoline natočí celou vaši jízdu, i samotné zastavení policejní hlídkou. Pokud by došlo na známou šikanu a snad i vymýšlení-si to, jak a kde jste jeli, je kamera neocenitelným pomocníkem ve chvíli, kdy budete potřebovat důkaz. V ruce tak budete mít trumf, který jasně ukáže, jak to ve skutečnosti bylo.

Vyhněte se radarům

Co moc řidičů také rádo nemá, to je měření rychlosti. Často kousek za značkou obce, a to s minimální tolerancí. I slušný řidič tak může být změřen a musí zaplatit pokutu. Eliminovat tyto problémy mohou pomoci pokročilé antiradary. Díky nim lze jednoduše zjistit, kde se nachází policejní radar. Na něho budete upozorněni a tak budete moci přizpůsobit jízdu maximální povolené rychlosti. Kolem měřící hlídky tak bez povšimnutí projedete bez obav z toho, že by vás změřila a že by vám snad napařila nemalou pokutu, na kterou se někteří muži zákona primárně specializují.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář