Neděle, 28 dubna, 2024
Home Styl Dual sim mobilní telefony umožňují podnikatelům snadné oddělení soukromého a pracovního života

Dual sim mobilní telefony umožňují podnikatelům snadné oddělení soukromého a pracovního života

od Redakce
0 komentář
mobil

Bez mobilního telefonu si dnes život dokáže představit je málokdo, v několika málo letech se mobily staly nepostradatelnou součástí našich životů a většina z nás si vlastně už ani neumí a nechce představit, že bychom se vrátili do doby, kdy mobilní telefony nebyly. Důvodem je zejména to, že nám tato malá zařízení do značné míry zjednodušují náš každodenní život. Používáme je k velkému množství rozmanitých činností v našem osobním i pracovním životě.

Proč zvážit pořízení dual sim telefonu?

Spousta z nás má tak v dnešní době ne jeden mobilní telefon, ale dva. Jeden je náš osobní, druhý služební. Neboť jsou zaměstnání, která vyžadují, aby byli lidé k dostižení kdykoli a kdekoli. Mnoho lidí tak s sebou neustále nosí dva mobilní telefony. To ale vyžaduje nejen stále myslet na to, nezapomenout jeden z nich doma, ale také to mít skoro stále plné kapsy, neboť dva mobilní telefony zabírají poměrně hodně místa. Tyto nepříjemné situace ale nejsou nutné, neboť se prodávají dual sim mobily, které umožňují vložení svou sim karet do jednoho zařízení. Jeden mobilní telefon tak umožňuje být vždy k dostižení na obou telefonních číslech, osobním i služebním.

Nová značka nejen pro mladé podnikatele

Dual sim mobilní telefony nabízí většina výrobců. V nedávné době na český trh vstoupila nová značka, která je známá tím, že se na výrobu dual sim telefonů speciálně zaměřuje. Jedná se o mobily značky Realme, která patří do čínského koncernu BBK Electronics. Značka se zaměřuje zejména na mladší zákazníky, kterým nabízí kvalitu a design za rozumnou cenu, mobilní telefony Realme pracují s klasickým prověřeným operačním systémem Android. V nabídce je zatím pouze několik modelů, ale na příští rok společnost slíbila svým zákazníkům řadu novinek. Mimochodem se jedná již o pátou čínskou značku mobilních telefonů, v České republice se již úspěšně prodávají i modely značek Huawei, Xiaomi, Honor a Lenovo.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář