Úterý, 19 března, 2024
Home Móda Jak být na podzim za hvězdu? S trendy kabátem nikdy nešlápnete vedle.

Jak být na podzim za hvězdu? S trendy kabátem nikdy nešlápnete vedle.

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
kabát

Je tu podzim a s ním i sychravé a chladné dny. Pro mnoho žen je toto období spojeno také s podzimní módou v podobě nejrůznějších svetrů, pletených šatů a samozřejmě také kabátů. Kabáty jsou již po mnoho let oblíbené díky své eleganci a zároveň většímu teplu, které v porovnání s kratšími bundami poskytují. Letošní trendy přejí kabátům dlouhým i kratším, se kterými sladíte ostatní doplňky, a to nejen obuv či kabelku, ale také například šál, rukavice či pokrývku hlavy.

Kostky, návrat šedesátých let i pelerína

Pokud jde o oblíbené barvy a vzory letošního podzimu, jedním z módních trendů jsou kostky různých barev, zejména ale takových, které ladí s krásnými podzimními barvami podzimu, tedy okrové, béžové, červené či žluté. Další hitovku představují, ať již vlněné či kožené, stylové dámské kabáty, které jsou opatřené kožešinou v oblasti límce a manžet. Nejen mladším ženám a dívkám budou slušet nejrůznější kabáty inspirované šedesátými lety, které charakterizuje áčkový střih, sedmiosminové rukávy, velké knoflíky a délka nad kolena. Tyto kabáty jsou k dostání v široké paletě barev, stačí si jen vybrat tu, ve které vám to nejvíce sluší. V neposlední řadě, zejména pokud toužíte po originalitě s puncem luxusu a majestátnosti, můžete sáhnout po kabátu s pelerínou či obléct kabát s leopardím vzorem, i ty se letos nosí.

Kabáty versus bundy

Samostatnou kapitolou jsou poté kabáty prošívané, které jsou často jakýmsi oděvem pro přechod mezi podzimem a zimou. Pokud porovnáme tyto kabáty a klasické dámské zimní bundy, jejich výhodou je zejména to, že jejich výplň není tak silná, jako u péřových bund, a tak si zachovávají elegantní tvar. Oblíbenými barvami jsou letos různé odstíny modré, vínové a samozřejmě černá. Před chladem se můžete zachumlat také do kabátu z umělé kožešiny, který na dotek svou měkkostí a hebkostí připomíná plyšového medvídka.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář