Úterý, 19 března, 2024
Home Móda Tenisky se už dnes zdaleka nenosí jen do přírody či při sportu

Tenisky se už dnes zdaleka nenosí jen do přírody či při sportu

od Redakce
0 komentář
tenisky

Ještě před několika málo lety jsme tenisky považovali za obuv, která má vlastně pouze dvě možnosti, jak ji nosit – při sportu nebo na procházku do přírody. V poslední době ale, pro některé z vás možná trochu překvapivě, tenisky pronikly i tam, kde bychom je nečekali, tedy do našeho každodenního městského života. Jen se příště, až půjdete na nákup či do práce, zaměřte na to, co má většina mužů, ale také překvapivě mnoho žen, na nohou.

Zapomeňte na velká loga a křiklavé neonové barvy

Přesto, pokud jde o nošení tenisek do zaměstnání, na nákupy či procházky ve městě, měla by být respektována určitá pravidla. Tabu by měly být klasické sportovní tenisky s velkým logem výrobce či tenisky v příliš zářivých barvách, které se opravdu hodí pouze na sportování. Pohodlné pánské tenisky do městského prostředí by měly být v neutrálních barvách, například černé, bílé, tmavě modré či šedé. Takovéto barvy se následně budou mnohem lépe a snadněji kombinovat s oblečením, které k nim chcete obléct, tedy s nejrůznějšími typy kalhot či džínů, polo tričkem i košilí, sakem i bundou, což se o klasických sportovních teniskách říci nedá.

Hledejte inspiraci u celebrit

Tenisky mohou do města bez problémů obout i ženy. Výhodou tenisek je zejména jejich pohodlnost, zejména při srovnání s klasickými botami na podpatku. Ženy by ale při výběru vhodných městských tenisek měly být s jejich výběrem ještě opatrnější než muži, to platí také pro jejich následnou kombinaci s dalším oblečením a doplňky. V tomto případě se zcela jistě vyplatí například inspirace známými osobnostmi, neboť tenisky ve svém životě velmi často nosí i mnohé herečky, zpěvačky či modelky. Módní dámské tenisky jsou dnes rovněž svébytnou součástí módního průmyslu, což dokládají i nejrůznější kolekce tenisek od předních módních návrhářů. Při inspiraci modely z přehlídek je ale třeba mít na paměti, že výstřední kombinace, které vypadají dobře na přehlídkovém mole, například váš zaměstnavatel ocenit nemusí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář