Sobota, 27 dubna, 2024
Home Styl Jaké jsou trendy ve snubních prstenech?

Jaké jsou trendy ve snubních prstenech?

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
prsten

Čeká vás letos svatba? Touhle dobou už byste rozhodně měli mít naplánované datum, místo a také catering nebo třeba fotografa. Od jara do podzimu jsou všechna hezká místa obvykle rezervována a všichni šikovní lidé zabraní. Naštěstí není výběr snubních prstenů tak náročný a obvykle stačí, pokud se do něj pustíte 3 měsíce před svatbou, abyste nikam nemuseli chvátat. Jaké jsou aktuální trendy a co se nosí?

Investice na celý život

Snubní prsteny se obvykle pořizují na celý život. Je tedy proto třeba mít tohle na paměti a nepodlehnout nějakým dočasným módním vlnám. Pokud se vám ale něco dlouhodobě líbí a možná to není tolik tradiční, není důvod, proč to nezvolit. Aktuálně trhu vévodí spíše snubní prsteny z bílého zlata nebo chirurgické oceli. Působí totiž možná poněkud méně elegantně a snubní prsteny bílé zlato se dají snadněji kombinovat s různými outfity a vynosit je na různé příležitosti.

Kamínky a ozdoby

Stále však platí, že zejména dámské snubní prsteny bývají zdobené kamínky nebo jinými výraznějšími motivy než ty pánské. Oblíbené je například mít kamínky rozeseté po celém obvodu prstenu. Navíc malé kamínky ani nevychází finančně tak draze, takže se vám celková cena o tolik nezvedne. Muži obvykle volí spíše jednoduchý kroužek, někdy kombinovaný například s rytinou nebo nenápadnou povrchovou úpravou.

Matné povrchy

Trendy jsou i matné povrchy, ale zákazník by měl počítat s tím, že ty se častým nošením leští a ztrácejí svou původní hrubost. Tomu se však dá alespoň zčásti zabránit pravidelným servisem a údržbou. Mnoho zlatnictví dnes dokonce nabízí doživotní záruku a servis prstenu. Můžete si tedy bez obav jednou za pár let přijít nechat prsteny přeleštit a případně doupravit uvolňující se kamínky, abyste je někde nepoztráceli. A snad vám manželství vydrží stejně dlouho jako kvalitní snubní prsteny.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář