Úterý, 19 března, 2024
Home Naše tipy Vybavte rodinné domácnosti svým reklamním předmětem. Začněte u školáků.

Vybavte rodinné domácnosti svým reklamním předmětem. Začněte u školáků.

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
tuzky

Reklamní předměty se dnes nevyrábí už jen v podobě propisek, ale dává se přednost kreativitě. Sice jsou propisky stále poptávané zboží, protože přece jenom je to nedostatkové zboží i v dnešní době plné technologií, ale na druhou stranu logo firmy můžeme vytisknout i na něco jiného než na propisku. Třeba na výbavu do školy.

Výbava do školy se kupuje nejvíce zpravidla ke konci srpna, kdy se blíží první školní den, ale během roku je tato výbava doplňována. Pera přestanou psát, gelové tužky nepíšou, sešity jsou popsané. Letní prázdniny se blíží a vy máte jedinečnou příležitost se připravit na vytvoření svých reklamních předmětů. Investujte do typické školní výbavy, na kterou natisknete své logo.

V jaké podobě mohou být reklamní předměty?

Voskové pastelky

Například je můžete koupit v podobě voskových pastelek. Voskové pastelky jsou nutnou výbavou, kterou dítě potřebuje do výtvarné výchovy. Mnoho dětí si například hraje s nadpisy, což znamená, že voskovky jim přijdou vhod i v jiných předmětech.

Obyčejné tužky

Samozřejmě nezapomínejte na základ školní výbavy, a tím jsou obyčejné tužky. Ty se potřebují nejen do hodiny výtvarné výchovy, ale i do geometrie či jiných podobných předmětů. Obyčejných tužek není nikdy dost, tomu věřte.

Propisky

Je třeba zmínit i propisky. Mnohé děti, tedy spíše už mládež, nepíše klasickými pery nebo tornádem, ale upřednostňují propisky. Ve škole je spotřeba propisek neskutečně velká, proto tato investice nepřijde vniveč. Bohužel propisky nejsou reklama na sto let. Když propisky dopíšou, logo nelogo letí do odpadkového koše.

Transparentní pravítko

Na prvním stupni základní školy se děti začínají učit číst. K tomu, aby lépe četli, využívají oblíbeného transparentního pravítka, které slouží i jako záložka. Je to pravítko papírové, hezky pokreslené, ale na prvním stupni základní školy najde své využití. I na tento předmět lze potisknout vaši reklamu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář