Úterý, 19 března, 2024
Home Domácnost Jak vybrat správný typ náplně do vaší tiskárny

Jak vybrat správný typ náplně do vaší tiskárny

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
tiskárna

Mít doma tiskárnu, na které budete tisknout, dnes není nic až tak zvláštního a také nic neobvyklého. Nutné je však říci, že problémem to není do doby, než dojde náplň v tiskárně. Potom je třeba zaměřit se na nákup té pravé. Jak a podle čeho vybrat správný typ? Podívejte se na naše rady.

Vyndejte současnou náplň

Jeden z nejjednodušších postupů, který existuje. Podle návodu otevřete prostor, kde se náplně nacházejí. Jakmile je vidíte, tak vyjměte tu, která vám došla. Důkladně si ji prohlédněte a jistě na ní najdete označení, které potřebujete znát. Může to být třeba kompatibilní toner CE285A. Právě ono kódové označení by vás mělo zajímat primárně. Stačí hledat náplň, která bude označena stejně. Budete mít jistotou, že koupíte správnou.

Zjistěte typ vaší tiskárny

Je jedno, zda máte v plánu jít do kamenné prodejny, nebo máte v plánu nakupovat online. Nelze zapomenout na fakt, že správnou náplň je možné vybrat i podle typu vaší tiskárny. Jak ho zjistíte? Podívejte se na:

  • Spodní štítek tiskárny
  • Její označení v přední části
  • Fakturu ke tiskárně

To je trojice míst, kde by neměl být problém s nalezením vhodného označení. Pomocí něho zjistíte, že pro vaši tiskárnu je jedinou správnou volbou třeba laserový toner Q2612A, který je u celé řady modelů této firmy tím, který je řešením, které bude s tiskárnou kompatibilní. Je to dáno hlavně celkovou rozšířeností.

Nakupte na doporučení softwaru

Moderní tiskárny jsou spojeny i se softwarem, který se nainstaluje přímo do vašeho počítače. Nejenom, že hlásí problémy a prázdné náplně. Pokud k tomu dojde, je unikátní i v tom, že vás přesměruje přímo na eshop výrobce, a to na správnou náplň. Nemusíte tak nic zjišťovat a přitom budete vědět, že nakoupíte tu pravou. Jenom pozor na fakt, že cena může být vyšší, než je tomu u běžných prodejen s výpočetní technikou či se spotřebním zboží.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář