Úterý, 19 března, 2024
Home Krása a zdraví Cvičením se zbavíte přebytečných tuků

Cvičením se zbavíte přebytečných tuků

od Redakce
Published: Upraveno 0 komentář
Jak se zbavit tuků

Při pohledu do zrcadla se vždy zhrozíte? Chtěli byste vykročit k velké změně? Vyzkoušejte cvičení. Pobaví, pomůže a navodí rytmus zdravého životního stylu. Začít cvičit, je nejsnadnější cesta k vysněné postavě. Myslete jen na své síly, postupem času lze cviky přidávat. Dejte si do těla, ale s rozumem. Někteří lidé na posilování a sport zanevřeli. Očekávané výsledky se prostě nedostavily. Proč tomu tak je?

Od začátku do konce

Každé cvičení musí být cílené. Jen tak se stane účinným. Cílené posilování kombinované s aerobním pohybem přináší růže. Těšte se na super kondici, už nebude po výšlapu schodů do čtvrtého patra funět! Zbavíte se přebytečných tuků a rázem se stane zrcadlo vaším kamarádem. Začnete nosit oblečení o číslo i dvě menší. Vždy myslete na způsob cvičení a čas, který mu věnujete. Někdy se stane chyba při způsobu výkonu cviku. Poraďte se raději s odborníkem!

Udělejte si na cvičení čas a prostor

Záruka úspěšnosti tkví ve vytrvalosti a preciznímu výkonu cviku. Pokud nemáte na cvičení čas alespoň 3 – 4 krát do týdne po dobu 45 minut, je to zbytečné. V pravidelných dávkách si vaše tělo zvykne na bolest, pot a dřinu. Začnete postupně hubnout. Zkuste běhat, plavat, rychle chodit, místo výtahu používejte schody, do práce choďte pěšky anebo jezděte na kole, pokud je to možné. Lidé jsou líní.

Vytrvalostní cvičení a hubnutí

Jakmile se pustíte do běhání, bruslení, plavání, nordic walking anebo míčových her, vaše tělo se začne formovat. Takovouto činnost si naplánujte alespoň 3krát do týdne. Pokud vás tento druh sportu baví, klidně přidejte. K dosažení dokonalého zadečku, boků a pasu přidejte posilovací cviky. Ze začátku to bude pěkně bolet. Nejlépe denně, postačí však 4krát týdně po dobu 20 – 30 minut. Nepřetěžujte se, začínejte v kratších sestavách a pomalu si přidávejte náročnější cviky.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář