Úterý, 19 března, 2024
Home Domácnost Klamovka je místem, kde se bude báječně odpočívat

Klamovka je místem, kde se bude báječně odpočívat

od Redakce
0 komentář
klamovka

Přemýšleli jste nad tím, že byste se usadili v Praze a založili tady rodinu? Byty v této lokalitě rozhodně nemusí být nedostupné, stačí se dobře rozhlédnout! Například Klamovka má velké množství výhod, jde o místo plné zeleně, ze kterého to nebudete mít daleko do centra nebo obchodních čtvrtí, kde se dá výborně nakupovat. Jde tedy o vhodné místo pro rodinný život.

Vyberete si dvoupokojový byt nebo dáváte přednost většímu prostoru a lepší bude zvolit pětipokojovou variantu? Záleží jen na vašich osobních preferencích, k dispozici je totiž více variant!

Budete obklopeni zelenou přírodou

Život v této lokalitě je skutečným balzámem na duši. Byty na Smíchově totiž vyrostou v prostředí, kde je spousta zeleně. A mimochodem, ta je v okolí už od doby, kdy zde vládl slavný rod Clam-Gallasů. Pokud vám něco říká Klamovka, jste tu správně! Vybrat si můžete mezi 1+kk, 2+kk nebo i větší dispozicí, počítá se i s posezením na balkoně nebo předzahrádkou, která je součástí vybraných bytových jednotek.

klamovka

Anglický park, do kterého můžete každý den chodit na malou procházku, dovede obnovit síly po náročném zaměstnání. A v neposlední řadě, zůstává pravdou, že investice do nemovitostí je vhodná v každé době. V příští generaci bude cena rozhodně mnohem výše a byt, který si dnes koupíte, bude vašim dětem sloužit jako startovací.

Občanská vybavenost skutečně na jedničku

Obchody, restaurace, ale i kavárny nebo lékárny, školy a zázemí pro volný čas, které potěší děti i jejich unavené rodiče. Lokalita pražského Smíchova nabídne vše, co mladé rodiny potřebují pro svůj každodenní život. Nízkopodlažní zástavba je výhodou do budoucna, protože přijde vhod lidem v pokročilejším věku. A navíc, kochat se pohledem do rozkvetlé zeleně se po ránu jen tak někomu nepoštěstí, že?


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář