Úterý, 19 března, 2024
Home Domácnost Byty u parku v Praze: do nových bytů už příští rok!

Byty u parku v Praze: do nových bytů už příští rok!

od Redakce
0 komentář
byty

Čekat několik let, než se budete moci stěhovat do vysněného bydlení? Komu by se chtělo! V případě rezidenčního projektu Byty u parku, který vzniká pod patronátem Metrostav Development můžete bydlet už příští rok v krásné lokalitě horního Žižkova hned vedle parku. Na výběr zůstává několik posledních bytů z celkového počtu 272, které jsou rozmístěné do 11 bytových domů. Co můžete očekávat?

Příjemné prostředí s parkem vedle

Výstavba v této lokalitě navazuje na předešlé etapy v okolí ulic Na Vackově, Rixdorfská a Olgy Havlové. Aktuální projekt Byty u parku v Praze zahrnuje 11 bytových domů, které nepřesahují 6 nadzemních podlaží, aby budovy nenarušily ráz krajiny, protože navazují přímo na park Židovské pece. Parkování je umožněno obyvatelům bytů ve dvou podzemních podlažích, kde si lze zakoupit garážové stání. Sklepní kóje pro uložení sezónních věcí nebo sportovního vybavení včetně kol na projížďky po okolí jsou taktéž v podzemí.

Garsonky i prostorné byty 5+kk

Prodej byl spuštěn teprve nedávno, ale o byty Praha 3 je nebývalý zájem, v současnosti zbývá z katalogu 272 bytů zahrnující garsonky i prostorné 5+kk několik bytů. Byty 4+kk jsou ve variantě standardní nebo v mezonetovém provedení, což je obzvláště výhodné pro oddělení pracovny nebo pokoje pro hosty. Všechny byty mají předzahrádku, balkon nebo lodžii, v posledních patrech pak terasu s výhledem na blízký park nebo město. U všech bytů dbali architekti na maximální přísun denního světla, zajištění dostatku soukromí a inteligentní uspořádání, aby byl využitý veškerý prostor.

byty

Výborně dostupná lokalita s volnočasovými aktivitami

Žižkov není jen výtečně dostupnou lokalitou městskou hromadnou dopravou, kdy jste od dveří bytu za pár minut na metru, ale také oblastí s množstvím volnočasových aktivit, na které se můžete po práci a škole těšit. Sportovní nadšenci ocení možnosti v žižkovských parcích nebo lesoparku, v zimě funguje ledová plocha pod žižkovskou věží, v létě naopak venkovní koupaliště Pražačka. Své si však najdou také milovníci kultury, třetí pražská část je domovem Žižkovského divadla Járy Cimrmana, divadla Ponec, ale také ikonického repertoárového kina Aero.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

Další podobné články

Zanechat komentář